سرآمد اخبار
مرز مهران
اقتصادبازاربازارها و خدمات مالیتولید و بازرگانی

پیش بینی صادرات ۳ میلیون تن کالا از مرز مهران به عراق

مدیرکل گمرک ایلام با اشاره روند مثبت صادرات کالا از مرز مهران، گفت: پیش بینی می شود تا پایان امسال سه میلیون تن کالا از مرز مهران به عراق صادر شود.

روح الله غلامی در گفت‌وگو با بازار اظهار کرد: در حال حاضر روزانه ۶۰۰ کامیون کالای ایرانی از سراسر کشور وارد مرز مهران و در این مرز به عراق صادر می شود.

وی بیان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون میزان صادرات کالا از مرز مهران بیش از یک میلیون تن بوده است در مقایسه با مدت مشابه سال قبل صادرات کالا در مرز بین المللی مهران با رشد ۱۲ درصدی همچنان پیشتاز از ۱۲ گمرک هم مرز با کشور عراق است

مدیرکل گمرکات ایلام مقدار کالای صادر شده از مرز بین المللی مهران را ۸۲۲ میلیون دلار در شش ماهه نخست سال را اعلام کرد و افزود: صادرات کالا نقش بسیار سازنده‌ای در رشد اقتصادی کشور دارد.

غلامی عمده کالاهای صادراتی در مرز مهران را انواع مصالح ساختمانی اعم از آجر گچ لوله و آهن الات و انواع تره بار و محصولات عنوان کرد.

وی گفت: روند صادرات از مرز مهران مثبت است و پیش بینی می شود تا پایان امسال سه میلیون تن کالا از مرز مهران به عراق صادر شود.

اخبار مرتبط

رشد بورس همراه با افزایش عرضه‌ها در نیمه دوم معاملات

میلاد جانه

رشد بیش از هزار واحدی شاخص کل بورس

میلاد جانه

شاخص کل بورس ۱۰ هزار واحد تقویت شد/ ورود ۱۱۳ میلیارد تومان نقدینگی به بورس

میلاد جانه

قیمت بلیت قطار برای اتباع خارجی گران شد

میلاد جانه

مخالفت مجلس با افزایش مالیات بر ارزش افزوده

میلاد جانه

وزیر اقتصاد: تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار بدون پیگیری رسانه ها، محال بود

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید