سرآمد اخبار
صادرات آب معدنی
اخبار داغاقتصاد

صادرات آب معدنی آزاد است

سخنگوی صنعت آب گفت: باتوجه به اینکه حجم صادرات آب معدنی محدود است، این موضوع مشکلی در برنامه‌ها و سیاست‌های کشور ایجاد نمی‌کند و مانعی ندارد.

به گزارش ایسنا، عیسی بزرگ‌زاده با اشاره به صادرات آب معدنی و تاثیرات آن بر زیست‌بوم کشور، اظهار کرد: حجم آب معدنی که از کشور خارج می‌شود در قیاس با آب شرب بسیار محدود است به‌طوری که نمی‌توان نام صادرات آب را روی آن گذاشت، ضمن اینکه برای این موضوع نیز تدابیری لحاظ می‌شود.

وی با بیان اینکه آب معدنی از منابعی تامین می‌شود که در آن مناطق منابع آب کافی وجود دارد، گفت: به‌طور مثال در صورتی اجازه برداشت آب معدنی در یک چشمه به یک سرمایه‌گذار داده می‌شود که در آن منطقه مشکل پایداری محیط زیستی وجود نداشته باشد، در این شرایط مشکلی برای براداشت آب نیست.

به گفته سخنگوی آب زمانی که سرمایه‌گذار درخواست می‌دهد که با احداث یک کارخانه و ایجاد اشتغال کار را پیش ببرد و در آن منطقه‌ نیز مشکلی از نظر منابع آبی و محیط زیستی وجود نداشته باشد با این مساله موافقت به عمل می آید.

بزرگ‌زاده اظهار کرد: با توجه به اینکه این موضوع مشمول فشارهای سیستمی نمی‌شود و با تاب آوری اکوسیستمی کشور تداخل ندارد، از نظر ما مانعی برای صادرات آب معدنی نیست.

برآوردها نشان می‌دهد صادرات آب‌های بسته‌بندی در سال کمتر از ۲ میلیون دلار است که رقم بسیار کمی محسوب می‌شود.

اخبار مرتبط

چشم انداز طلا و دلار متاثر از انتخابات ایران

میلاد جانه

وزارت اقتصاد ادعای افشای شیوه‌های دور زدن تحریم با اجرای FATF را تکذیب کرد

میلاد جانه

رشد اندک بورس | افزایش هزار و ۹۴۴ واحدی شاخص کل

میلاد جانه

ریزش دوباره قیمت طلا و سکه در بازار | جدول قیمت ها را ببینید

میلاد جانه

بذرپاش برای بازار اجاره چه خوابی دیده است؟

میلاد جانه

پیش بینی یک سازمان بین المللی از وضعیت اقتصاد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید