سرآمد اخبار
تفاهم‌نامه همکاری مشترک (1)
اخبار شرکت هابانک و بیمه

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین بانک آینده و تعاونی تولیدکنندگان سازه‌های فولادی کشور

بانک آینده و تعاونی تولیدکنندگان سازه‌های فولادی کشور با امضای تفاهم‌نامه‌ای بر تقویت و گسترش همکاری‌های مشترک تأکید کردند.

در چارچوب این تفاهم‌نامه، همکاری‌های متقابل برای ایجاد بسترهای مناسب در زمینه خدمات متقابل مالی، اعتباری، بیمه‌ای، خدمات بانکی و سایر حوزه‌های مورد توافق با هدف ارزش‌آفرینی بیش‌تر برای مشتریان، سهامداران، کارکنان و مجموعه ذی‌نفعان طرفین، انجام می‌شود.

ارائه انواع خدمات اعتباری در قالب اعطای انواع تسهیلات، صدور انواع ضمانت‌نامه و اعتبارات اسنادی داخلی، برات و سفته الکترونیکی، خدمات ارزی، بانکداری الکترونیکی و نیز خدمات ویژه اعضای تعاونی از جمله مفاد این تفاهم‌نامه است.

نادر خواجه‌حقوردی، معاون امور شعب و بازاریابی- سارا فخریان، معاون بانکداری شرکتی و تجاری و سعید زارع حقیقی، مدیر عامل تعاونی تولیدکنندگان سازه‌های فولادی و جمعی از مدیران عامل واحدهای تولیدی سازه‌های فولادی کشور در آیین امضای این تفاهم‌نامه حضور داشتند.

اخبار مرتبط

شبکه بانکی، بستر توسعه اقتصادی کشور

میلاد جانه

قدردانی اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی از خدمات و اقدامات توسعه‌ای بانک رفاه کارگران

میلاد جانه

صورت‌های مالی سال 1397 بانک آینده در مجمع عمومی عادی به‌طور فوق‌العاده تصویب شد

میلاد جانه

درآیین رونمایی از اولین نقشه ژئوتوریسم کشور مطرح شد: نزدیک به 3 دهه فعالیت سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور در حوزه پتانسیل‌یابی ژئوپارک‌ها و مباحث ژئوتوریسم

میلاد جانه

پرداخت بیش از 12 هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغالزایی از سوی بانک رفاه کارگران

میلاد جانه

آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید