سرآمد اخبار
برنج
اقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

خرید توافقی ۱۰۰ هزارتن برنج ایرانی | نرخ خرید توافقی برنج پرمحصول اعلام شد

دبیر انجمن تولیدکنندگان و تامین کنندگان برنج از خرید توافقی ۱۰۰ هزارتن برنج ایرانی در ازای ثبت سفارش ۲۰۰ هزارتن برنج خارجی خبر داد و گفت: تا پایان هفته دستورالعمل اجرایی آن نهایی می‌شود.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، مسیح کشاورز افزود: بنابر سیاست خرید توافقی ۱۰۰ هزارتن برنج ایرانی در ازای ثبت سفارش برنج خارجی، تاکنون ۲ تا ۳ هزارتن برنج از کشاورزان خریداری شده است.

وی اضافه کرد: خرید توافقی ۱۰۰ هزارتن برنج ایرانی در ازای ثبت سفارش ۲۰۰ هزارتن برنج خارجی در حال انجام است و تا پایان هفته دستورالعمل اجرایی آن نهایی می‌شود.

به گفته کشاورز بنابر آخرین آمار ۲ تا ۳ هزار تن برنج اعم از پرمحصول و کیفی از کشاورزان خرید توافقی شده است و میزان ۱۰۰ هزار تن یک تا ۲ ماه مانده به پایان سال باید به اتمام برسد.

دبیر انجمن تولیدکنندگان و تامین کنندگان برنج نرخ خرید هرکیلو برنج پرمحصول را ۳۰ تا ۵۰ هزار تومان و برنج کیفی ۶۰ تا ۷۰ هزارتومان اعلام کرد و گفت: برنج‌های خریداری شده با احتساب ۱۰ هزار تومان هزینه بسته بندی و ۵ تا ۶ درصد سود در فروشگاه‌ها به دست مصرف کننده می‌رسد.

وی ادامه داد: گرچه قرارداد خرید توافقی ۱۰۰ هزارتن برنج در ازای ثبت سفارش ۲۰۰ هزارتن واردات منعقد شده، اما ثبت سفارش عملیاتی نشده است که هرچه سریع‌تر باید دستورالعمل مشخص شود که براساس آن جهاد کشاورزی هر استان مکلف است که خریداران را به وزارت جهاد معرفی کند.

کشاورز بیان کرد: بنابر آمار از ابتدای سال ۵۵۰ هزارتن برنج توسط بخش خصوصی تا قبل از دوره ممنوعیت وارد و در بازار توزیع شده است.

اخبار مرتبط

التهاب بازار ارز در کشور فروکش می‌کند؟ | تاثیر مثبت منابع آزاد شده ایران بازار

میلاد جانه

مومنی: نمی‌شود با حذف اهل علم، و هتاکی به آنها انتظار بهبود وضعیت داشت/ بدهی دولت 30 درصد و بدهی شرکت های دولتی 90 درصد رشد داشته است

میلاد جانه

آغاز بیستمین حراج شمش طلا از ساعت ۱۲ امروز

میلاد جانه

قالیباف: ۸۱ درصد مشکل اصلی آلودگی هوا ناشی از خودروها و موتورسیکلت‌هاست

میلاد جانه

قیمت طلا، سکه، دلار و سایر ارزها ۱۳ خرداد ۱۴۰۲ /جدول

میلاد جانه

نتایج قرعه کشی خودروهای برقی اعلام شد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید