سرآمد اخبار
امیرعبداللهیان
سیاست

امیرعبداللهیان: اسرائیل فورا خلع سلاح اتمی شود؛ فردا دیر است

وزیر خارجه ایران گفت: شورای امنیت سازمان ملل و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی باید برای خلع سلاح اتمی این رژیم وحشی و آپارتاید فوری و بدون وقفه اقدام کند.

به گزارش ایسنا، حسین امیرعبداللهیان در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس در خصوص تهدید وزیر رژیم صهیونیستی در استفاده از بمب اتم در غزه گفت: اظهارات وزیر رژیم اسراییل به استفاده از بمب‌اتمی نشانگر شکست واقعی رژیم در برابر مقاومت است.

شورای امنیت سازمان ملل و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی باید برای خلع سلاح اتمی این رژیم وحشی و آپارتاید فوری و بدون وقفه اقدام کند.

مسئولیت کامل این نسل‌کشی با کاخ سفید است.

وزیر میراث رژیم صهیونیستی اخیرا از امکان استفاده از بمب هسته‌ای در نوار غزه خبر داد و با بی‌توجهی به حضور اسرای صهیونیست در این باریکه گفت که آن‌ها هزینه این جنگ هستند.

آمیخای الیاهو، وزیر میراث رژیم صهیونیستی در این باره گفت: یکی از گزینه‌های ارتش اسرائیل در غزه استفاده از بمب هسته‌ای است.

وی افزود: پرتاب یک بمب هسته‌ای به نوار غزه یک راه حل ممکن است و در رابطه با اسرای اسرائیلی در این باریکه نیز باید بگوییم که هر جنگی هزینه‌هایی دارد.

این وزیر صهیونیست مدعی شد: نوار غزه دیگر نباید روی زمین وجود داشته باشد و ما باید ساخت شهرک‌ها در آن را از سر بگیریم.

اخبار مرتبط

اولویت جدید برای خریداران خودروهای وارداتی مشخص شد

میلاد جانه

نرخ تسعیر ارز در بورس کالا اعلام شد

میلاد جانه

ظریف: انتخاب وزرا حق رئیس جمهور است| شورای راهبری بازوی مشورتی است

میلاد جانه

هشدار خشکسالی شدید در ایران؛ پاییز کم‌بارش در راه است

میلاد جانه

شیب تند کاهش قیمت خودرو در بازار/ این خودرو ۱۰۰ میلیون تومان ارزان شد

میلاد جانه

ورق بورس برگشت | کاهش ۹ هزار و ۷۸۵ واحدی شاخص کل

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید