سرآمد اخبار
تخم مرغ
اقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

تولید تخم مرغ ۱۰ درصد افزایش می‌یابد

رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار تهران گفت: با ورود مرغ‌های جوان به چرخه تولید، پیش بینی می‌شود که تولید تخم مرغ تا پایان سال با رشد ۱۰ درصدی به یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن برسد.

ناصر نبی پور گفت: قیمت کنونی هرکیلو تخم مرغ درب مرغداری ۴۷ تا ۴۸ هزارتومان است که کماکان با نرخ منطقی و واقعی خود اختلاف دارد.

او با بیان اینکه مشکلی در تولید تخم مرغ نداریم، افزود: تولید ماهانه تخم مرغ به حدود ۱۱۰ هزارتن رسیده است که با احتساب سرانه مصرف ۱۴ کیلو به ازای هرنفر، حداقل ۲۰۰ هزارتن مازاد تولید داریم که به شرط عدم محدودیت‌های خلق الساعه امکان این میزان صادرات وجود دارد.

نبی پور ادامه داد: امسال بر آورد می‌شود که تا پایان سال تولید تخم مرغ ناشی از ورود مرغ های جوان با رشد ۱۰۰ هزارتنی معادل ۱۰درصد نسبت به سال قبل به یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن برسد.

رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغ تخم گذار تهران افزود: تاکنون گزارشی از شیوع آنفلوانزا حاد پرندگان در واحد‌های مرغداری صنعتی نداشتیم.

او با بیان اینکه صادرات تخم مرغ کماکان در حال انجام است، گفت: بعد از لغو ممنوعیت، صادرات به طور محدود به افغانستان، عراق و ترکیه انجام می‌شود.

نبی پور گفت: با توجه به افزایش قیمت نهاده‌های دامی، نرخ منطقی هرکیلو تخم مرغ ۵۷ هزارتومان است که انتظار می‌رود مسئولان وزارت جهاد هرچه سریع‌تر نرخ را در راستای کاهش زیان مرغداران اصلاح کنند.

اخبار مرتبط

ایران جزو ۱۰ کشور اول تولیدکننده تخم مرغ در دنیا

میلاد جانه

صادرات تخم مرغ یک‌شبه ممنوع شد!/ خطر فساد ۶۰ تریلی تخم مرغ مانده در مرز

میلاد جانه

نگرانی برای تامین تخم مرغ شب عید نداریم

میلاد جانه

صادرات تخم مرغ ۱۲۰ درصد افزایش یافت

میلاد جانه

قیمت تخم مرغ رکورد شکست/ تخم مرغ شانه‌ای در بازار کمیاب شد

میلاد جانه

افزایش ۴۰۰ هزار تنی تولید تخم مرغ ظرف سه سال گذشته

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید