سرآمد اخبار
سبحانیان
اخبار داغاقتصاد

رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور اعلام کرد؛ یک درصدی‌ها در تور نظام مالیاتی

سبحانیان، رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور از برنامه نظام مالیاتی برای شناسایی یک درصد از ثروتمندان جامعه و بررسی عملکرد مالیاتی آنها خبر داد.

به گزارش بازار، سید محمدهادی سبحانیان در جمع فعالان رسانه از برنامه نظام مالیاتی برای شناسایی یک درصد از ثروتمندان جامعه و بررسی عملکرد مالیاتی آنها خبر داد.

رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور، اجرای قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان را یکی از مهمترین و پیچیده‌ترین پروژه های تحولی اقتصادی کشور دانست و گفت: اجرای این طرح بزرگ نیازمند هماهنگی و همراهی همه حاکمیت است.

سبحانیان، کمک رسانه ها برای به ثمر رسیدن این طرح تحولی را بسیار مهم برشمرد و بیان‌داشت: معتقد هستم هر کار تحولی بخواهد در کشور انجام شود، به طور حتم به کمک رسانه نیازمند است.

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی با تاکید بر لزوم همراهی رسانه ها با روابط عمومی سازمان امور مالیاتی برای فرهنگ سازی و اطلاع رسانی مالیات در جامعه، گفت: بعضی از مسیرها و گلوگاه هایی که در فرآیندهای بوروکراتیک و اداری بسته است را حضور رسانه ها باز خواهد کرد.

وی به عنوان نمونه از امتناع شهرداری لواسان برای دادن اطلاعات خانه‌های لوکس به سازمان امور مالیاتی خبر داد و افزود: نظام مالیاتی بدون اشراف اطلاعاتی نمی‌تواند وظیفه اش را به خوبی انجام دهد و مطالبه گری رسانه‌ها می‌تواند هموار کننده این مسیر باشد.

سبحانیان با بیان اینکه تامین مالی دولت یکی از رسالت های اصلی سازمان امور مالیاتی است که نقش آن در جلوگیری از کسری بودجه، کنترل تورم و رشد اقتصادی کشور بسیار با اهمیت است، تاکید کرد: مالیات می‌تواند به یک ظرفیت امیدآفرین برای دولت تبدیل شود.

رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور، اتمسفر حاکم بر نظام مالیاتی را مبتنی بر ۲ هدف کلان؛ نخست، تامین مالی پایدار و غیر تورمی منابع مالی دولت و دوم، تسهیل فرآیندها و تکریم مودیان عنوان کرد و گفت: ذات سازمان امور مالیاتی گرفتن مالیات است، اما مودیان را شریک راهبردی خود می دانیم و تلاش ما این است که اخذ مالیات با تکریم و رضایت مردم و مودیان همراه باشد.

وی، سنگر نخست مواجهه مردم با حاکمیت را سازمان امور مالیاتی دانست و ادامه‌داد: اگر تصویر نظام مالیاتی مخدوش شود، نگاه مردم به حاکمیت و دولت نیز دچار مشکل می شود.

شناسنامه‌دار کردن محل مصرف درآمدهای مالیاتی در بودجه کشور یکی از موارد مهم برای افزایش تمکین و رضایت خاطر مودیان در پرداخت مالیات است.

سبحانیان، اشراف اطلاعاتی، تعیین تکلیف پرونده های رسوب شده در محاکم دادرسی، پیگیری پرونده های بزرگ ادارات کل، تولید اظهارنامه های برآوردی، قطعی سازی پرونده های ارزش افزوده، تمرکز بر شرکت های صوری، مبارزه با فرار مالیاتی، واحدیابی سیستماتیک، تمرکز بر بساز بفروشی ها و پیگیری اخذ مالیات از خانه های لوکس و خودروهای لوکس را از مهمترین اقدامات تحولی برای وصول مالیات و تأمین مالی دولت در ۲ سال گذشته دانست.

اخبار مرتبط

افت ۶ هزار و ۶۶۴ واحدی شاخص کل بورس

میلاد جانه

آمریکا به بیش از ۸۰ نقطه در عراق و سوریه حمله کرد | جزییات تازه از حملات دیشب

میلاد جانه

تعطیلی ۴۵ واحد تولیدی مبلمان در تهران/ مردم حتی قید تعمیرات را هم زده‌اند

میلاد جانه

بازگشت طرح کنترل بازار اجاره | ایرادات حقوقی برطرف می‌شود

میلاد جانه

ناترازی بانک‌ها در سایۀ بانکداری غیرمجاز

میلاد جانه

۵۰۰ همت سود شرکت‌های بورسی از بین رفت | عشقی همه را شوکه کرد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید