سرآمد اخبار
لله گانی
اخبار شرکت هااقتصادبانک و بیمه

مدیرعامل بانک رفاه کارگران خبر داد: انتشار اوراق گواهی سپرده سرمایه‌گذاری خاص در راستای تحقق اهداف شعار سال

مدیرعامل بانک رفاه کارگران گفت: اقتصاد ایران بانک محور است و در شرایط تورمی، آنهایی که تسهیلات می‌گیرند، برنده‌اند.

به گزارش روابط عمومی بانک رفاه کارگران، دکتر اسماعیل للـه‌گانی با بیان این مطلب در پنل روندهای نوظهور در بازارهای مالی در نمایشگاه کیش اینوکس 2023 افزود: واضح است که افراد بخواهند با ابزارهای مالی متکی بر پول، سرمایه گذاری و بازار سکه و خودرو را برای حفظ ارزش پول خود ترجیح دهند.

للـه‌گانی تصریح کرد: اگر ما انتظار سرمایه گذاری خارجی را داشته باشیم باید ریسک آن را بپذیریم. افرادی که سرمایه دریافت می‌کنند در خط دوم هستند و اولویت با افرادی است که سرمایه گذاری می‌کنند.

وی به انتشار اوراق گواهی سپرده سرمایه‌گذاری خاص اشاره کرد و تاکید کرد: باید روشی برای ایجاد انگیزه در سرمایه‌گذاران ایجاد کنیم تا به عرصه بیایند؛ در این راستا انتشار این اوراق از سوی بانک رفاه کارگران آغاز شده است.

مدیرعامل بانک رفاه کارگران گفت: این اوراق در راستای تحقق اهداف شعار سال “مهار تورم ، رشد تولید” و با هدف حمایت از تولید ملی و اشتغالزایی، منتشر می‌شود.

به گفته وی، این اوراق به منظور تامین مالی طرح‌های مختلف اقتصادی (تولیدی، ساختمانی و خدماتی) بر اساس ضوابط و مقررات بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در دست انتشار قرار گرفته است.

اخبار مرتبط

برگزاری سومین دوره فراخوان جایزه همراه اول برای پایان‌نامه‌های برتر در حوزه مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات

میلاد جانه

با حکم رئیس سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور: سرپرست مدیر کل حوزه ریاست، روابط عمومی و بین‌الملل منصوب شد

میلاد جانه

با هدف بهره‌برداری معدنی، اقتصادی و زیست‌محیطی سواحل و محدوده‌های دریایی: طرح تحول زمین‌شناسی دریایی استان گیلان به ایستگاه آخر می‌رسد

میلاد جانه

تفاهم‌نامه همکاری بانک رفاه کارگران و سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور امضا شد

میلاد جانه

تعداد 22 نفر از زندانیان جرائم مالی غیرعمد توسط کارکنان بانک رفاه کارگران آزاد شدند

میلاد جانه

مدیرعامل بانک رفاه کارگران خبر داد: افزایش سقف تسهیلات قرض الحسنه بازنشستگان توسط بانک رفاه کارگران از ۳۰ به ۵۰ میلیون تومان برای هر بازنشسته

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید