سرآمد اخبار
صنایع دریایی
اخبار داغاقتصاد

اشتغال دریامحور توسعه پیدا خواهد کرد

سرپرست دبیرخانه شورای عالی صنایع دریایی از اشتغال دریا محور در آینده نزدیک خبر داد و گفت: این اشتغال باعث رونق دریانوردی در کشور خواهد شد.

محمدمهدی سالاری سرپرست دبیرخانه شورای عالی صنایع دریایی گفت: تغییر و تحولات در عرصه‌های جهانی و منطقه‌ای بسیار بالا است و ایران هم ظرفیت‌های بسیاری در حوزه اقتصاد دریا پایه دارد.

او گفت: به طور کلی همچنان در حوزه اقتصاد دریا پایه درگیر مسائل اولیه هستیم و باید برای عبور از این موضوع حرکت شتابان‌تری را آغاز کنیم.

سالاری ادامه داد: از ترندهای دنیا در حوزه حمل‌ونقل دریایی نیز نباید غافل بود. مهمترین علتی که موتور اقتصاد دریا پایه در ایران هنوز روشن نشده است، عدم انسجام است در حالی که باید این انسجام را در بازیگران متعدد این حوزه فراهم کرد و با ظرفیت‌های خوبی که در اختیار داریم، از طریق هم افزایی، شرایط جدیدی را رقم خواهیم زد.

سالاری از اشتغال دریا محور در آینده نزدیک خبر داد و گفت:این اشتغال باعث رونق دریانوردی در کشور خواهد شد. در حوزه دریا اکنون که در دولت سیزدهم اهتمام جدی نسبت به آن وجود دارد و باید از فرصت استفاده کرد.

اخبار مرتبط

خط و نشان وزیر برای ایرلاین ها؛ مجوز گران‌فروشان لغو می شود

میلاد جانه

خاموشی‌ها در راه است/ شهروندان تهرانی از امروز منتظر قطعی برق باشند

میلاد جانه

قیمت دلار به کجا خواهد رفت؟‌/ ریزش قابل پیش‌بینی در صورت تخلیه هیجانات بازار

میلاد جانه

پرداخت ارز اربعین امسال به صورت دینار

میلاد جانه

تلاش برای پررنگ کردن ردپای احکام محیط زیستی در لایحه بودجه‌

میلاد جانه

پورمحمدی: امیدواریم بودجه ۱۴۰۴ تا قبل از پایان سال آماده اجرا شود

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید