سرآمد اخبار
شیر خشک
اخبار داغاقتصاد

مشکل ترخیص بیش از ۸۱ تن روغن پایه تولید شیرخشک نوزاد رفع شد

با ورود و پیگیری دیوان محاسبات کشور، مشکل ترخیص بیش از ۸۱ تن روغن پایه تولید شیرخشک نوزاد در گمرک استان چهارمحال و بختیاری رفع شد.

به گزارش تسنیم، در پی دستور سید احمد رضا دستغیب رئیس کل دیوان محاسبات کشور و با پیگیری معاونت فنی و حسابرسی امور عمومی و اجتماعی این نهاد نظارتی، مشکل ترخیص بیش از 81 تن روغن پایه تولید شیرخشک نوزاد، قبل از اتمام مهلت انقضای آن، حل شد.

این روغن که با ارز 42000 ریالی وارد کشور شده بود با همکاری گمرک جمهوری اسلامی ایران و سایر دستگاه های مربوطه ترخیص شد.

همچنین مقرر شد سایر مواد اولیه شیر خشک نوزاد از سایر شرکتهای مربوطه در سطح کشور جمع آوری و به چرخه تولید شیر خشک منتقل و بیش از  450 هزار قوطی شیر خشک یارانه ای تولیدی از این محل طی روزهای آتی به منظور توزیع، به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تحویل شود.

اخبار مرتبط

پزشکیان: مردم آمریکا، نه شما را تحریم کردیم نه فرماندهان شما را ترور

میلاد جانه

کشتی‌سازی گران و زمان‌بر است/ بانک‌ها حمایت کنند

میلاد جانه

فرشاد مومنی: 90 درصد شعارهای انقلاب، اعتراض به نابرابری، بی عدالتی و تبعیض بود / به بهانه پایان برنامه ششم منع واردات کالاهای قابل تولید در ایران را برداشته اند

میلاد جانه

ایران صاحب کارخانه هواپیما سازی شد

میلاد جانه

مقاومت قیمت بیت کوین بالای سطح ۷۰ هزار دلار

میلاد جانه

ارزش لاشه خودروهای فرسوده اعلام شد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید