سرآمد اخبار
سلاح ورزی
اخبار داغاقتصاد

حسین سلاح ورزی: تولید ناخالص داخلی ایران حدود ۴۰ درصد ترکیه است

رییس اتاق بازرگانی ایران گفت: در سال میلادی گذشته حجم تولید ناخالص داخلی ایران حدود ۴۰ درصد تولید ناخالص داخلی عربستان و ترکیه بوده که این امر اهمیت نکات اقتصادی به سیاست‌ها را نشان می‌دهد.

حسین سلاح ورزی، رئیس اتاق بازرگانی صنایع  معادن و کشاورزی ایران گفت: باتوجه به منابع طبیعی که در کشور داریم ۶۷ درصد ارزش افزوده به کشور‌های دیگر اختصاص دارد و اهمیت آن برای ما دوچندان می‌شود که ارتقا کیفیت تولید رقابت پذیر را دنبال کنیم.

او گفت: مسئله آینده کشور تولید رقابت پذیر است که آن هم با کیفیت محقق خواهد شد؛ کیفیت یک دستاورد یک‌شبه و ناگهانی نیست و این فرایند مستمر است.

سلاح ورزی گفت: بهبود کیفیت در بنگاه اقتصادی کشور نیازمند دانش و مهارت است.

به گفته رییس اتاق بازرگانی ایران، بهترین اقدام دولت برای حمایت از تولید و مانع زدایی از مسیر آن، مدیریت ریسک‌هایی است که به‌واسطه فعالیت‌های دولت به اقتصاد و به‌ویژه بخش خصوصی تحمیل می‌شود.

او گفت: اگر ما خواستار حمایت مردم از تولید داخل هستیم، باید بتوانیم کالا و خدمات را با قیمت و کیفیت مناسب تهیه و به مصرف‌کننده عرضه کنیم و تحقق این امر منوط به این است که فعالان اقتصادی از نظر قیمت تمام‌شده امکان نقش‌آفرینی مورد انتظار را داشته باشند.

رییس اتاق بازرگانی ایران در ادامه با اشاره به وضعیت اقتصاد ایران گفت: در سال میلادی گذشته حجم تولید ناخالص داخلی ایران حدود ۴۰ درصد تولید ناخالص داخلی عربستان و ترکیه بوده که این امر اهمیت نکات اقتصادی به سیاست‌ها را نشان می‌دهد.

اخبار مرتبط

شکلات از طلا سبقت گرفت!

میلاد جانه

سقوط بازارهای مالی در جهان پس از پاسخ ایران به رژیم صهیونیستی

میلاد جانه

اگر قصد خرید طلا دارید بخوانید

میلاد جانه

درج شناسه کالا و رهگیری بر روی کالاهای اموال تملیکی الزامی شد

میلاد جانه

شیر خشک از ۲۰ مهر به این شیوه عرضه می شود | جزئیات و شرایط فروش

میلاد جانه

خبر جدید سخنگوی اقتصادی دولت برای یارانه‌بگیران

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید