سرآمد اخبار
بانک آینده
اخبار شرکت هااقتصاد

افق‌های روشن توسعه همکاری میان بانک آینده و دانشگاه علامه طباطبایی با انعقاد تفاهم‌نامه

تفاهم‌نامه همکاری میان بانک آینده و دانشگاه علامه طباطبایی امضا شد.

به گزارش روابط عمومی بانک آینده، روز چهارشنبه 24 آبان‌ماه 1402 تفاهم‌نامه همکاری میان بانک آینده و دانشگاه علامه طباطبایی به منظور تعمیق و گسترش روابط به امضا رسید.

در آیین انعقاد تفاهم‌نامه همکاری همه جانبه، عملکرد و اقدامات درخشان و ارزنده بانک آینده تشریح و نقش اثرگذار این بانک در نظام بانکداری و اقتصاد و رشد تولید ملی که نمونه روشنی از موفقیت با تکیه بر تلاش و استفاده بهینه از ظرفیت‌های موجود در کشور است، بیان شد.

در این نشست که با حضور نادر خواجه حقوردی، معاون امور شعب و بازاریابی بانک آینده، عباسعلی وفایی، معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی دانشگاه علامه طباطبایی و جمعی از مدیران دو مجموعه برگزار شد شیوه‌های همکاری بررسی و آمادگی برای همکاری مداوم و مستمر با تأکید بر نگرش مثبت ایجاد شده میان مدیران دو مجموعه مطرح شد.

گفتنی است، ارائه انواع خدمات اعتباری در قالب اعطای انواع تسهیلات، صدور انواع ضمانت‌نامه و اعتبارات اسنادی داخلی، خدمات ارزی، بانکداری الکترونیکی، صدور انواع کارت، امکان ارائه سرویس‌هایی در قالب خدمات بانکداری باز مبتنی بر Open API بانک آینده، درگاه پرداخت هوشمند، نصب دستگاه‌های خودپرداز (ATM)، (VTM) و پایانه‌های فروش (POS) و نیز خدمات ویژه استادان، کارکنان شاغل و بازنشسته و دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی از جمله مفاد این تفاهم‌نامه است.

هم‌چنین، ارائه تسهیلات در قالب طرح کارا برای اشخاص حقیقی و حقوقی، اعطای تسهیلات اقساطی برای خرید کالا و خدمات با طرح اعتباری کارگشا، ارائه خدمات طرح‌ اعطای تسهیلات خرید کالا در چارچوب طرح «آینده‌داران» برای خرید از هایپراستار و فروشگاه‌های منتخب واقع در مجموعه ایران‌مال، امکان اعطای تسهیلات خرید کالای ایرانی در چارچوب طرح «طراوت» از مجموعه فروشگاه‌های طرف قرارداد بانک آینده در سراسر کشور، امکان اعطای تسهیلات جهاد کالا ویژه خرید از فروشگاه جهاد کالا مستقر در نمایشگاه بین‌المللی تهران و امکان صدور کارت اعتباری با امضای این تفاهم‌نامه فراهم می‌شود.

اخبار مرتبط

ارائه بسته‌های ویژه همراه اول به‌ مناسبت روز مادر

میلاد جانه

بانک آینده، همراه مطمئن جوانان در مسیر ازدواج

میلاد جانه

“افق” در این بانک نزدیک است؛ اعطای تسهیلات تا سقف 300 و 750 میلیون تومان در طرح “افق” بانک رفاه کارگران

میلاد جانه

مدیرعامل بانک رفاه: رفع ناترازی بانکها نیازمند همراهی و همکاری همه مسئولان است

میلاد جانه

شماره جدید خبرنامه فولاد هرمزگان منتشر شد +فایل دانلود

میلاد جانه

معاون وزیر صمت و رئیس سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور خبر داد: شناسایی و کشف ذخایر قابل توجهی از آهن و طلا در استان کردستان

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید