سرآمد اخبار
مسکن
اقتصادبازاربازارها و خدمات مالیراه و مسکن

کاهش قیمت تمام شده مسکن با پرداخت تسهیلات ساخت

دبیر انجمن انبوه سازان مسکن گفت: پرداخت تسهیلات ساخت از سوی بانک‌ها زمینه‌ساز کاهش قیمت تمام شده و تثبیت قیمت‌ها می‌شود.

 فرشید پورحاجت، دبیر انجمن انبوه سازان مسکن کشور گفت:  خدمات مهندسی و اصل صدور پروانه ساختمانی در چارچوب قانون وضع شده  و طبق بررسی‌های صورت گرفته  امروزه در این خصوص شاهد شرایط مساعدی نیستیم.

به گفته وی بخش خصوصی به عنوان تولیدکننده مسکن اساسا وقتی که می‌خواهد وارد چرخه تولید مسکن شود، بین ۳۰ تا ۷۰ درصد تعریف هزینه یک پروژه را بابت خرید زمین سرمایه‌گذاری کند و حدود ۷۰ درصد سرمایه بخش تولید که می‌توانست موجب کارآفرینی و زودتر وارد چرخه تولید شود، در این پیچ و خم ساختار اداری که امروز بر حوزه صنعت ساختمان حاکم است، گرفتار می‌شود.

پورحاجت افزود: سالیان سال در این خصوص صحبت شده، اما تا به امروز اتفاق مثبتی را شاهد نبودیم. اگر بخواهیم صادقانه صحبت کنیم عزمی هم برای اصلاح این معایب وجود ندارد.

شهرداری که اساسا تنها یک برگه تحت عنوان پروانه ساختمان صادر می‌کند. سازمان‌های نظام مهندسی نیز که اساسا و به لحاظ قانونی تکلیفشان تنها کنترل ظرفیت مهندسان است.

او تاکید کرد: در صورتی که دولت زمینه را برای پرداخت تسهیلات ساخت از سوی بانک‌ها فراهم کند به طور قطع قیمت تمام شده ساخت مسکن کاهش می‌یابد بنابراین باید برنامه ریزی لازم را در جهت پرداخت این تسهیلات فراهم کنیم تا شاهد اجرای هر چه بیشتر پروژه‌های مسکونی در مناطق مختلف کشور باشیم.

اخبار مرتبط

وزیر راه و شهرسازی: اولویت دولت مسکن‌دار کردن اقشار محروم و کم‌درآمد است

میلاد جانه

ماجرای پول های پارک شده ای که بورس را ترجیح نمی دهند/ ۶۵ هزار میلیارد تومان برای ۴ روز بلوکه شد

میلاد جانه

با احتمال کاهش نرخ بهره آمریکا؛ بیت‌کوین به سقوط ادامه داد

میلاد جانه

اشتغال دریامحور توسعه پیدا خواهد کرد

میلاد جانه

یارانه نان زیر ذره بین مجلس / قیمت گندم باید تضمین شود

میلاد جانه

رشد دو برابری تعداد مجامع الکترونیک برگزار شده بازار سرمایه

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید