سرآمد اخبار
علی آبادی
اقتصاداقتصاد کلان

علی آبادی: نباید محدودیتی برای واردات لوازم خانگی وجود داشته باشد

وزیر صمت گفت: محدودیت واردات معمولاً برای فراهم کردن فرصت برای تولیدکنندگان داخلی اعمال می‌شود، اما در حال حاضر نباید محدودیتی برای واردات لوازم خانگی وجود داشته باشد.

عباس علی آبادی وزیر صمت در جمع خبرنگاران گفت: تولید لوازم خانگی ایرانی یکی از پتانسیل‌های خوب کشور است و ظرفیت‌های خوبی در این زمینه وجود دارد.

او گفت: در حال حاضر سرمایه‌گذاری‌های خوبی در این حوزه در حال انجام است در مجموع وقتی ناترازی در ابعاد کیفی، کمی و تنوع برطرف می‌شود، دلیلی برای محدودیت واردات وجود ندارد.

وزیر صمت افزود: محدودیت واردات معمولاً برای فراهم کردن فرصت برای تولیدکنندگان داخلی اعمال می‌شود، اما به نظر من در حال حاضر نباید محدودیتی برای واردات لوازم خانگی وجود داشته باشد.

او گفت: البته این موضوع نیازمند زمینه‌هایی است و باید به سمت بازارسازی و ایجاد بازارهای رقابتی کامل حرکت کنیم زیرا در بازار رقابتی کامل نیازی به اعمال محدودیت‌های فیزیکی وجود ندارد.

به گفته علی آبادی، ثبات بازار خود در این شرایط ادامه دارد و مردم باید کمی صبور باشند.

وزیر صمت در مورد اخبار مربوط به کناره‌گیری روسیه از کریدور شمال به جنوب، گفت: من چنین خبری نشنیده‌ام.

وی با اشاره به علاقه‌مندی ایران و روسیه به توسعه روابط دو کشور، گفت: ارتباط دو کشور محدود به حوزه‌های صنعتی و تجاری نیست و باید توسعه را در مناسبات مردم و ملت‌ها جست‌جو کرد و ارتباط دو کشور باید از این طریق عمیق‌تر شود که توریسم و گردشگری زمینه آن است.

اخبار مرتبط

بانک مسکن اعلام کرد: جزییات افزایش تسهیلات مسکن

میلاد جانه

تورم ماهانه تیر به ۲ درصد رسید /تورم نقطه به نقطه وارد کانال ۳۰ درصدی شد

میلاد جانه

پزشکیان: برای گفت‌وگوی سازنده با دنیای عرب آماده‌ام

میلاد جانه

کارت‌های سوخت نخی به جایگاه‌های سوخت بازگشت

میلاد جانه

تولید پنبه ۲ برابر افزایش یافت

میلاد جانه

شناورسازی و رساندن حداقل مزد به شرایط تعادلی بازار؛ ایده‌های جدید برای مذاکره مزدی

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید