سرآمد اخبار
میوه
اقتصادبازار

۵ هزارتن میوه برای شب یلدا ذخیره سازی شد

رئیس اتحادیه بارفروشان از ذخیره سازی ۵ هزارتن سیب، پرتقال، نارنگی و انار برای شب یلدا خبر داد.

مصطفی دارایی نژاد از آرامش بازار میوه خبر داد و گفت: با توجه به فراوانی تولید و ذخیره سازی، نوسانی در بازار میوه شب یلدا نخواهیم داشت. با توجه به روند عرضه سیب، نارنگی، پرتقال، انار و خرمالو، بازار اشباع شده است.

دارایی نژاد ادامه داد: ۵ هزارتن انواع میوه همچون انار، سیب، پرتقال و نارنگی برای شب یلدا ذخیره سازی شده است.

رئیس اتحادیه بارفروشان از ذخیره سازی هزارتن هندوانه برای شب یلدا خبر داد و گفت: بنابر آمار ۵ هزارتن هندوانه در فصل پاییز تولید شد که هزارتن آن برای شب یلدا ذخیره سازی و توزیع می شود.

او قیمت  کنونی هرکیلو خرمالو را ۲۵ تا ۳۵ هزارتومان اعلام کرد و افزود: نرخ هرکیلو هندوانه ۱۰ تا ۱۴ هزارتومان، سیب ۱۵ تا ۳۵ هزارتومان، پرتقال ۱۰ تا ۱۷ هزارتومان، پرتقال جنوب ۴۰ تا ۴۵ هزارتومان، انار ۱۵ تا ۴۰ هزارتومان، انگور ۳۰هزارتومان و نارنگی ۱۷ تا ۳۰ هزارتومان است.

دارایی نژاد گفت: با توجه به شرایط تولید و عرضه پیش بینی می شود که بازار شب یلدا کماکان آرام و باثبات باشد.

اخبار مرتبط

جزییات آغاز به‌کار بازار توافقی فرابورس اعلام شد

میلاد جانه

نرخ ارز ترجیحی ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان حذف نمی‌شود

میلاد جانه

تکلیف پراخت بدهی عراق به ایران مشخص شد

میلاد جانه

بورس کاهشی شد | افت ۱۱ هزار و ۱۹۳ واحدی شاخص کل

میلاد جانه

فرشاد مؤمنی: هیچ عنصری به اندازه «فساد» نظم سیاسی را مورد تهدید قرار نمی‌دهد

میلاد جانه

کاهش نرخ دلار برای تجار

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید