سرآمد اخبار
سازمان هدفمندی یارانه
اقتصاداقتصاد کلانبازارها و خدمات مالی

رییس سازمان هدفمندسازی یارانه ها: در یارانه‌ها ۳۰ درصد ناترازی داریم

رییس سازمان هدفمندسازی یارانه ها گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۷۱ درصد منابع و حدود ۱۰۲ درصد مصارف را داشته‌ایم و این یعنی ۳۰ درصد انحراف و ۱۰۶ هزار میلیارد تومان ناترازی در منابع و مصارف وجود دارد.

به گزارش بازار، علی عسکری در همایش «اقتصاد ایران، اصلاح ساختارها و رفع ناترازی‌ها» اظهار کرد: در حوزه مالیات و یارانه بزرگترین معضل در کشور و حاکمیت، عدم دسترسی به اطلاعات و تقاطع اطلاعات در کشور است.

باید تبادل اقتصادی برای نظام مالیاتی و شفافیت اقتصادی به عنوان یک اصل همواره در نظر گرفته شود.

وی افزود: ارزش افزوده یکی از پایه‌های مالیاتی است که به شفافیت اطلاعات کمک می‌کند. در سازمان هدفمندی یارانه‌ها از ابتدای امسال تاکنون ۷۱ درصد منابع و حدود ۱۰۲ درصد مصارف را داشته‌ایم و این یعنی ۳۰ درصد انحراف یعنی ۱۰۶ هزار میلیارد تومان ناترازی در منابع و مصارف وجود دارد؛ بنابراین ناترازی در اقتصاد یکی از ریشه‌های اصلی مصائب و مشکلات اقتصادی است.

رئیس سازمان هدفمند کردن یارانه‌ها بیان کرد: امروز در اقتصاد این فرهنگ حاکم را داریم که برای اصلاح، هیچکس همکاری نمی‌کند اما برای چیزی که از نو می‌خواهیم ایجاد کنیم همه هستند.

وی تاکید کرد: آنقدر ناترازی‌ها را در اقتصاد گسترده می‌کنیم که وقتی می‌خواهیم اصلاح انجام دهیم به بحران ختم می‌شود.

عسکری عنوان کرد: اگر سیاست‌ها را متناسب با شرایط اصلاح نکنیم و آن را عقب بیاندازیم و در ساختار بودجه تصمیمی برای اصلاح ناترازی نباشد، مشکلات همچنان پابرجا خواهد ماند.

اخبار مرتبط

طلا از نقطه اوج گذشت/ قیمت جدید طلا امروز ۲۰ اسفند ۱۴۰۳

میلاد جانه

پزشکیان: متوسط افزایش حقوق در بودجه ۲۸ درصد است/ از بانک‌ها پول نمی‌گیریم

میلاد جانه

صادرات ۴۰۰ میلیون دلاری صنعت چاپ

میلاد جانه

پرواز دلار طلا را ارزان کرد

میلاد جانه

رگبار باران و کاهش نسبی دما در ۱۵ استان

میلاد جانه

تمام پمپ بنزین‌ها فعال شدند

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید