سرآمد اخبار
ناوگان مسافربری
راه و مسکنصنعت و معدن

کمبود ناوگان مسافربری در کشور

معاون سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشورگفت: در حوزه ناوگان مسافربری با کمبود مواجه ایم و به دنبال پرداخت تسهیلات هستیم تا این ناوگان را نوسازی کنیم.

به گزارش اقتصاد آنلاین، خداداد مقبلی در گرامیداشت هفته حمل و نقل، رانندگان و روز راهداری در کرمان گفت:حدود ۴۲۰ هزار دستگاه ناوگان باری و ۷۲ هزار ناوگان مسافربری در کشور داریم و از دو سال گذشته حدود ۲۶ هزار دستگاه جدید به ناوگان باری اضافه شده و در حوزه ناوگان مسافربری با کمبود مواجه هستیم و به دنبال پرداخت تسهیلات هستیم تا این ناوگان را نوسازی کنیم.

معاون ساخت و نگهداری راه‌های فرعی و روستایی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور افزود:: در حوزه راه‌های روستایی، کرمان جزء هفت استان کم برخوردار است و برای جبران این عقب افتادگی اعتبارات خوبی در سال ۱۴۰۰ به این استان داده شد و ضریب برخورداری از حدود ۷۴ به ۷۷ رسیده، اما همچنان از متوسط کشور پایین‌تر است.

وی اظهار کرد: حمل و نقل سهم ۹ درصدی در تولید ناخالص کشور دارد. بین ۹۰ تا ۹۴ درصد حمل و نقل مسافر و بار بر دوش حمل و نقل جاده‌ای است.

معاون ساخت و نگهداری راه‌های فرعی و روستایی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشوربیان کرد:استان کرمان جایگاه دوم از لحاظ طول راه‌ها در کشور را دارد و در حوزه راه‌های روستایی جزء هفت استان کم برخوردار است و برای جبران این عقب افتادگی اعتبارات خوبی در سال ۱۴۰۰ به استان کرمان داده شد و پروژه‌های بسیار خوبی در حوزه راه‌های روستایی و فرعی انجام شد و ضریب برخورداری از حدود ۷۴ به ۷۷ رسیده، اما همچنان از متوسط کشور پایین‌تر است.

اخبار مرتبط

نفت برنت ۷۹ دلار و ۵۹ سنت شد

میلاد جانه

افزایش قیمت طلا و انواع سکه در بازار | جدول قیمت ها

میلاد جانه

تعطیلی ۴۵ واحد تولیدی مبلمان در تهران/ مردم حتی قید تعمیرات را هم زده‌اند

میلاد جانه

تامین مالی ۱۳۰ میلیون دلاری برای افزایش حجم سرمایه گذاری با تکیه بر توان بخش خصوصی

میلاد جانه

قیمت بنزین سه نرخی می شود؟

میلاد جانه

فرزین خبر داد: ابلاغ آیین‌نامه پرداخت تسهیلات کارمندان بانک‌های خصوصی

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید