سرآمد اخبار
ماهی
اخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

صادرات آبزیان ۱۴ درصد افزایش یافت

بنابر آمار اعلامی در ۸ ماهه امسال صادرات انواع آبزیان با افزایش ۱۴ درصدی نسبت به مدت مشابه گذشته از ۱۱۶ هزار به ۱۳۲ هزار تن رسید.

نگاهی به وضعیت صادرات محصولات شیلاتی در هشت ماهه نخست سال ۱۴۰۲ نشان می‌دهد که مجموع ارزش صادرات آبزیان امسال رقم ۲۳۵ میلیون دلار و ارزش واردات نیز در این مدت ۴۰ میلیون دلار بوده که با مقایسه این ارقام، تراز بازرگانی خارجی آبزیان مثبت ۱۹۵ میلیون دلار است.

بر اساس این گزارش ارزش صادرات آبزیان کشور در هشت ماهه امسال با ۶ درصد رشد نسبت به مدت مشابه گذشته از ۲۲۱ به ۲۳۴ میلیون دلار رسید .

همچنین از نظر وزنی طی هشت ماهه امسال صادرات انواع آبزیان با افزایش ۱۴ درصدی نسبت به مدت مشابه گذشته از ۱۱۶ هزار به ۱۳۲ هزار تن رسید .

در این مدت خوراک آبزیان با ۴۳.۱۰۷ تن بیشترین، میگو با ۱۹.۱۸۷، یال اسبی با ۱۹۶۰۰ تن، ماهی کپور با ۱۰۴۶۷ و قزل‌آلا با ۹۴۸۸ تن در رده‌های بعدی محصولات صادراتی قرار دارند.

لازم به ذکر است بر این اساس ۷۰ درصد صادرات محصولات شیلاتی ایران به چهار کشور عراق (۳۹ هزار تن)، چین (۲۲ هزار تن)، امارات (۲۱ هزار تن ) و روسیه (۱۰ هزار تن) انجام شد.

مطابق آمار میزان واردات محصولات شیلاتی به کشور در هشت ماهه سال ۱۴۰۲ بیش از ۱۲ هزار تن و به ارزش ۴۰ میلیون دلار است.

همچنین واردات محصولات شیلاتی از لحاظ وزنی رشدی نزدیک به صفر درصد و از لحاظ ارزشی یک درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش داشته است .

لازم به ذکر است؛ ۸۹ درصد سهم واردات متعلق به تون ماهیان است که هشت درصد از نظر وزنی نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد داشته است.

اخبار مرتبط

ارزانی گوجه فرنگی تا هفته آینده ؛ گوجه به کیلویی چند می رسد؟

میلاد جانه

رئیس جمهور عنوان کرد؛ افزایش حجم تبادلات تجاری ایران و ونزوئلا به ۳ میلیارد دلار

میلاد جانه

تورم انتظاری سال آینده مبنای افزایش مزد کارگران است

میلاد جانه

جزییات ثبت‌نام وام بازنشستگان اعلام شد

میلاد جانه

قیمت جهانی طلا کاهش یافت| اونس طلا ۳۲۶۲ دلار و ۹۹ سنت

میلاد جانه

۴ پیش بینی از قیمت دلار / دلار تثبیت شد؟

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید