سرآمد اخبار
مالیات‌ بر ارزش ‌افزوده
اخبار داغارز و طلااقتصاد

الزام طلا فروشان به ثبت اطلاعات در سامانه جامع تجارت

سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور گفت: نگرانی صنف طلا در خصوص بحث مالیات برطرف شده و در واقع هیچ مسئله‌ای مبنی بر افزایش نرخ پایه مالیاتی صنف طلا وجود ندارد.

موحدی بک نظر سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور گفت:  اخیرا جلسه‌ای با صنف طلا فروشان داشته‌ایم که در این جلسه تمامی صحبت‌ها و مسائل مربوط به این بخش مورد بحث قرار گرفت و در حال حاضر هیچ تغییری در روند پرداخت  مالیات طلافروشان ایجاد نشده و  همان روال قبلی و گذشته مالیات درحال انجام است  همچنین هیچ نرخ و پایه جدیدی برای مالیات طلافروشان و سایر کسبه و مشاغل تعیین نشده است.

به گفته سخنگوی سازمان امور مالیاتی کشور : آنچه اتفاق می‌افتد فاکتور کاغذی که طلافروش‌ها به خریدار ارائه می‌دادند، که  در حال حاضر مقرر شده همان فاکتور به صورت الکترونیک در سامانه مودیان هم ثبت شود  در صورتی که این اقدام رخ دهد  آن شفافیتی که به دنبال آن هستیم  فراهم می شود که این به آن معنا است که چه میزان اصل طلاست، چه میزان سود و اجرت. همچنین مشخص می‌شود که میزان مالیات بر ارزش افزوده که وضع می‌شود برکل طلا اعمال نشده و صرفا بر اجرت و سود آن اعمال می‌شود.

او بیان کرد: واقعیت این است که مسئله اصلی طلا فروشان مالیات نبود بلکه موضوع اصلی مربوط به  الزاماتی بود که به واسطه پیاده سازی سامانه جامع تجارت برقرار شده بود.

در واقع یک سری تکالیفی از آن‌ها خواسته شده بود که مربوط به مالیات و سامانه مودیان و پیاده سازی قانون پایانه‌های فروشگاهی نبوده است.

وی تاکید کرد: شایعاتی مبنی بر نرخ ۲۵ درصد مالیات بر طلا یا الزام به ثبت کد ملی مصرف کننده و الزام به ثبت همه سرمایه طلای هر طلا فروش در سامانه مودیان درست نیست. مثلا سازمان امور مالیاتی هیچ برنامه‌ای برای دریافت مالیات ۲۵ درصد از افراد و خریداران ندارد.

اخبار مرتبط

چرا نان بالاتر از نرخ مصوب عرضه می‌شود؟/ نانوایان: کمک‌هزینه‌ها دیر می‌رسد!

میلاد جانه

کاهش بیش از ۵ هزار واحدی شاخص کل بورس

میلاد جانه

سهم ۲۴ درصدی خانوار‌ها از تسهیلات بانکی تا پایان مهرماه

میلاد جانه

شاخص بورس ۳۲ هزار واحد رشد کرد

میلاد جانه

ثبت سفارش ۲۰۰ هزارتن برنج تا پایان سال

میلاد جانه

استاد دانشگاه علامه مطرح کرد: 89 درصد کل فقرای ایران از شاغلان هستند / با این برنامه هفتم توسعه، بحران های ایران تشدید می شود!

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید