سرآمد اخبار
واریز یارانه
اجتماعیاخبار داغاقتصاداقتصاد کلان

خبر جدید درباره حذف یارانه نقدی برخی خانوارها | تا ۶ ماه آینده…

درحالی رئیس مرکز اطلاعات رفاه ایرانیان از به‌روزرسانی جدید پایگاه اطلاعات رفاه ایرانیان و حذف و اضافه ۶۰ هزار خانوار در صف یارانه نقدی خبر داده که طبق قانون مرحله بعدی وسع‌سنجی و بروزرسانی این اطلاعات برای تغییر دهک‌بندی یارانه‌بگیران ۶ ماه بعد یعنی تیر ۱۴۰۳ انجام خواهد شد.

به گزارش همشهری آنلاین، با این اوصاف علی‌الظاهر یارانه بگیران فعلی حداقل تا شش ماه آینده نباید نگران حذف یارانه نقدی خود باشند.

همچنین مرکز روابط‌عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «علیرضا محمدی» اظهار کرد: براساس تکلیف قانونی بودجه سال ۱۴۰۲ و اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در دی‌ماه سال‌جاری با عنایت به وسع‌سنجی جدید خانوارها و براساس آخرین آمار و اطلاعات ثبتی و متقن از دستگاه‌های متولی، اطلاعات خانوارها در پایگاه اطلاعات رفاه ایرانیان به‌روزرسانی شد.

وی افزود: آن دسته از افرادی که در یک سال گذشته به دلایلی مختلف نسبت به دهک‌بندی اعتراض داشتند در این مرحله ضمن بررسی و بهبود در روش وسع‌سنجی خانوارها و اعمال داده‌های جدید، دهک فعلی افراد مشخص و تعیین شده است.

محمدی تغییرات و جابه‌جایی افراد در دهک‌های مختلف درآمدی را بسیار اندک عنوان و اضافه کرد: در محدوده صرفاً دو صدک بالایی یعنی صدک ۹۹ و ۱۰۰ تغییرات ملموس است که براساس به‌روزرسانی جدید ۶۰ هزار خانوار جدید مشمول دریافت یارانه معیشتی شدند و ۶۰ هزار خانوار جدید دیگر نیز به دهک دهم و صدک‌های بالایی اضافه و مشمول دریافت یارانه نمی‌شوند.

وی تعداد افراد هر صدک را تقریباً ۲۹۰ هزار خانوار دانست و گفت: طبق قانون بودجه ۱۴۰۲ بند (د) تبصره ۱۷ وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مکلف است هر ۶ ماه یک بار دهک درآمدی خانوارها را به‌روزرسانی کند و براساس رفتار مالی افراد و شاخص‌های مختلف رفاهی تغییرات حاصل می‌شود.

رئیس مرکز مطالعات و اطلاعات رفاه ایرانیان ضمن تکذیب اخبار منتشر شده در رسانه‌ها و فضای مجازی تأکید کرد: هرگونه شایعه و خبری در زمینه حذف دهک‌های هشتم و نهم درآمدی صحت ندارد و خلاف واقعیت است.

اخبار مرتبط

ادامه روند افزایشی در بازار سرمایه | افزایش ۱۱ هزار و ۱۰۸ واحدی شاخص کل

میلاد جانه

گمرک ایران: صادرات دارو ۱۹ درصد افزایش یافت

میلاد جانه

رشد ۲۴ درصدی صادرات ماهی و میگو در ۵ ماهه امسال

میلاد جانه

صادرات محصولات کشاورزی در بهار امسال ۲۸ درصد رشد کرد

میلاد جانه

امسال چند واحد راکد صنعتی احیا می‌شود؟

میلاد جانه

حسین راغفر: «توافق با آمریکا» دولت پزشکیان را کارآمد نمی‌کند

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید