سرآمد اخبار
خاندوزی
اخبار داغاقتصاد

خاندوزی: ۸۷ درصد از موتورسواران فاقد بیمه هستند/ افزایش تخفیف بیمه شخص ثالث

وزیر اقتصاد و دارایی گفت: هیئت وزیران با مصوبه شورای عالی بیمه مبنی بر افزایش تخفیف بیمه شخص ثالث موتورسواران از ۵ به ۲۰ درصد موافقت کردند.

سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و دارایی گفت: در راستای افزایش انگیزه برای موتور سیکلت‌سواران نوپا که از بیمه استفاده کنند و بخشی از هزینه‌های آن‌ها جبران شود مصوبه شورای عالی بیمه مبنی بر افزایش تخفیف ۲۰ درصدی بیمه شخص ثالث در هئیت دولت به تصویب رسید.

به گفته خاندوزی، پیش از این تنها پنج درصد تخفیف بیمه شخص ثالث برای موتور سیکلت سواران وجود داشت که با تصویب این مصوبه در هئیت وزیران این تخفیف به ۲۰ درصد افزایش یافت که امیدواریم با اجرای آن درصد پوشش بیشتری از جامعه موتورسواران در حوزه بیمه را شاهد باشیم.

او اظهار کرد: ۸۷ درصد از موتور سواران فاقد بیمه شخص ثالث بودند و ۲۲ درصد تصادفات به دلیل خطای موتور سیکلت‌سواران بود که امیدواریم بخشی از این مشکلات با مصوبه جدید در این حوزه جبران شود.

اخبار مرتبط

آخرین قیمت طلا و انواع سکه در بازار | جدول قیمت ها

میلاد جانه

ریزش بیش از ۲۴ هزار واحدی شاخص کل بورس

میلاد جانه

بانک مرکزی: پایه پولی ۱۵.۳ درصد کاهش یافت

میلاد جانه

پیش بینی قیمت ملک تا پایان سال؛ رفتار عجیب بخش مسکن

میلاد جانه

وضعیت بازار خودرو سه شنبه ۱۷ مردادماه / قیمت شاهین، تارا و سمند ارزان شد

میلاد جانه

بیشترین کاهش و افزایش قیمت خوراکی‌ها اعلام شد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید