سرآمد اخبار
گوشت قرمز
اخبار داغاقتصادبازار

حجم واردات گوشت قرمز و دام زنده افزایش می یابد

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی گفت: مسئولان وزارت جهاد با استمرار و افزایش حجم واردات گوشت و دام زنده بدنبال تنظیم بازار و جلوگیری از التهاب بازار هستند.

علی اصغر ملکی رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی گفت: قیمت کنونی هرکیلو لاشه گوسفندی ۵۰۰ تا ۵۲۰ هزارتومان است.

او با اشاره به دلایل کاهش جمعیت دام زنده افزود: کمبود علوفه ناشی از خشکسالی سال های اخیر و کشتار دام های مولد موجب شده تا جمعیت دام زنده با کمبود روبرو شود که این موضوع اثر خود را در بازار گذاشته است.

ملکی ادامه داد: وزارت جهاد با افزایش واردات گوشت گرم و منجمد و همچنین دام زنده بدنبال کنترل قیمت و تنظیم بازار در ایام پایانی سال است.

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی گفت: با توجه به نوسانات قیمت دولت علاوه بر استمرار واردات، حجم گوشت را باید افزایش دهد تا قیمت را در بازار کنترل کند.

اخبار مرتبط

مبلغ وام بازنشستگان افزایش می یابد

میلاد جانه

قیمت برنج کاهشی شد/ خرده‌فروشان فعلا تقاضایی ندارند

میلاد جانه

فرزین: درحال پوست اندازی به سمت الگوی جدید بانکداری هستیم

میلاد جانه

کل کشور‌های حاشیه خلیج فارس هم نمی‌توانند وعده وزیر نیرو را محقق کنند!

میلاد جانه

سالانه ۲۰۰ هزار تن پسته در کشور تولید می‌شود

میلاد جانه

آخرین قیمت خودروهای داخلی و خارجی در بازار +جدول قیمت ها

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید