سرآمد اخبار
نفت
اخبار داغاقتصاداقتصاد کلانبازاربازارها و خدمات مالی

تهاتر نفت با کالاهای اساسی در حال انجام است

قائم مقام وزیر جهاد گفت: تا پایان سال عملیات تهاتر یک میلیارد دلار کالا با نفت را انجام خواهیم داد که براین اساس نیاز نهاده کشور تا پایان فروردین به طور کامل تامین می شود.

علیرضا پیمان پاک گفت: امسال تهاتر نفت با کالا‌های اساسی از مبادی مختلف از جمله اقدامات خوبی بود که آن را دنبال کردیم.

به گفته او، تاکنون ۶۰۰ میلیون یورو عملیات تهاتر نفت با کالا‌های اساسی را انجام دادیم که موفق آمیز بوده است و همواره تمرکزمان بر کنجاله سویا و ذرت است که توانسته بخشی از نیاز کشور در ۳ تا ۴ ماه اخیر را پوشش دهد.

پیمان پاک ادامه داد: بنابر دستور معاون اول رئیس جمهور تا پایان سال عملیات تهاتر یک میلیارد دلار کالا را انجام خواهیم داد که براین اساس نیازمان به نهاده‌های دامی تا پایان فرودین به طور کامل تامین می‌شود.

قائم مقام وزیر جهاد افزود: بعداز یک وقفه امکان تهاتر نفت برای واردات کلیه کالا‌های اساسی دوباره فراهم شد.

او با بیان اینکه امکان تهاتر نفت برای واردات کلیه کالا‌های اساسی فراهم شده است، گفت:تهاتر نفت با واردات کالا موجب شده تا بتوانیم محصولات را با سرعت بیشتر و قیمت مناسب به کشور وارد کنیم.

اخبار مرتبط

پورمحمدی: ۱۲ میلیارد دلار برای کالاهای اساسی و دارو در نظر گرفته شد

میلاد جانه

خط اعتباری ۶.۵ میلیارد روبلی روسیه برای ایران

میلاد جانه

افزایش ۵۰ درصدی ذخایر گندم کشور

میلاد جانه

تخصیص ۱.۵ میلیارد دلار برای ذخایر استراتژیک کالای اساسی در ۱۴۰۴

میلاد جانه

امکان توزیع الکترونیکی کالاهای اساسی برای همه وجود ندارد

زینب یزدانی

تخصیص ۷.۳ میلیارد دلار برای کالاهای اساسی و ضروری

زینب یزدانی

دیدگاهتان را بنویسید