سرآمد اخبار
بانک آینده
اخبار شرکت هابانک و بیمه

آغاز عرضه گواهی سپرده خاص با سود علی الحساب 30 در صد در بانک آینده

عرضه گواهی سپرده خاص با نرخ سود علی‌الحساب بانکی 30 درصد سالانه و معاف از مالیات با هدف تأمین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی و با مجوز بانک مرکزی ج.ا.ایران در بانک آینده آغاز شد.

پرداخت سود این گواهی سپرده به‌صورت ماهانه بوده و امکان بازخرید آن قبل از سررسید نیز در شعب بانک آینده در سراسر کشور، وجود دارد.

هم‌چنین دارندگان این گواهی سپرده می‌توانند از آن به‌عنوان وثیقه برای دریافت تسهیلات بانکی استفاده کنند.

عرضه گواهی سپرده خاص با سود علی الحساب 30 درصد و معاف از مالیات و قابل افتتاح برای کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی در شعب بانک آینده از روز چهارشنبه 11 بهمن‌ماه 1402 آغاز شده و به‌مدت 7 روز کاری در تمامی شعب این بانک در سراسر کشور، ادامه خواهد داشت.

همچنین مشتریان می توانند از طریق سامانه های مجازی بانک آینده همچون “آبانک” و “کیلید” نسبت به افتتاح این سپرده اقدام نمایند.

اخبار مرتبط

انتشار هشتاد و هشتمین شماره خبرنامه داخلی شرکت فولاد هرمزگان

میلاد جانه

سلسله افشاهای ادامه‌دار «وآیند»؛ یکی پس از دیگری

میلاد جانه

طی مراسمی با حضور جمعی از مقامات عالی لشکری و اقتصادی کشور؛ اوراق گواهی سپرده مدت‌دار ویژه سرمایه‌گذاری (خاص) بانک رفاه کارگران رونمایی شد

میلاد جانه

مدیرعامل بانک رفاه کارگران خبر داد: انتشار اوراق گواهی سپرده سرمایه‌گذاری خاص در راستای تحقق اهداف شعار سال

میلاد جانه

فولاد هرمزگان واحد نمونه صنعتی استان هرمزگان

میلاد جانه

درآیین رونمایی از اولین نقشه ژئوتوریسم کشور مطرح شد: نزدیک به 3 دهه فعالیت سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور در حوزه پتانسیل‌یابی ژئوپارک‌ها و مباحث ژئوتوریسم

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید