سرآمد اخبار
خاندوزی
اقتصادبازاربازارها و خدمات مالیبانک و بیمه

این حساب‌های بانکی مسدود شد / وزیر اقتصاد ورود کرد

وزیر اقتصاد به ماجرای مسدود سازی حساب ۴۰۰ فروشنده صنف طلا و جواهر ورود کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، احسان خاندوزی در پاسخ به مطرح شدن ابهاماتی درخصوص مسدود شدن حساب ۴۰۰ طلا فروش در روزهای گذشته گفت: این نکته ای که اشاره شد محدود کردن ابزارهای کار کسبه و فعالان اقتصادی به شمار می رود که درست نیست، این گونه اقدامات محدود کننده باید آخرین مرحله ای باشد که پس از هشدارها اعمال شود.

تسنیم نوشت: وی افزود: درباره ۴۰۰ حسابی که گفته شد، مسدود شده اند هر چند موضوع در زیرمجموعه وزارت اقتصاد نیست، اما به عنوان تسهیلگر ارتباط دولت با بخش خصوصی، فهرست این ۴۰۰ حساب را ( در روز سه شنبه هفته جاری) به دفتر بنده در وزارت اقتصاد ارسال کنند تا روز چهارشنبه آن را به نهاد نظارتی منتقل می کنیم.

خاندوزی در خاتمه گفت: درباره آن تعدادی که به هر دلیل و اتهام حسابشان مسدود شده، دستگاه نظارتی تعیین تکلیف کند تا گره از کار آنها باز شود.

اخبار مرتبط

راننده تاکسی ها بیمه تکمیلی می گیرند +جزییات

میلاد جانه

زمان پرداخت سود سهام عدالت متوفیان مشخص شد

میلاد جانه

خریداران طلا بخوانند؛ مالیات خرید چقدر است؟

میلاد جانه

گره صادرات فرش دستباف باز نشد | جایگاه ایران در بازار جهانی فرش کجاست؟

میلاد جانه

پیش‌بینی فعالان بازار ارز از نرخ دلار در تیرماه

میلاد جانه

واگذاری تعیین دستمزد کارگران به مجلس منتفی شد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید