سرآمد اخبار
بورس
اخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

بورس ریخت | کاهش ۱۶ هزار و ۷۰۰ واحدی شاخص کل

امروز دوشنبه ۷ اسفند شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران با کاهش ۱۶ هزار و ۷۰۰ واحد در عدد دو میلیون و ۴۹ هزار و ۴۳۷ واحد ایستاد.

به گزارش همشهری آنلاین،امروز شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران با بیش از ۱۶ هزار و ۷۰۰ واحد افت مواجه شد و به رقم دو میلیون و ۴۹ هزار واحد رسید.

بازار سرمایه امروز نیز همانند اغلب روزهای دو ماه اخیر با افت مواجه شد. روز دوشنبه شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران با کاهش ۱۶ هزار و ۷۰۰ واحد در عدد دو میلیون و ۴۹ هزار و ۴۳۷ واحد ایستاد.

شاخص هم‌وزن نیز ۱۰ هزار و ۶۸۹ واحد افت کرد و به رقم ۷۱۲ هزار و ۴۸۹ واحد رسید. امروز بیش از ۳۲۱ هزار معامله به ارزش ۳۸۴۸ میلیارد تومان در بورس انجام شد.

شستا، وبملت، نوری و پارسیان بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص کل داشتند. از نمادهای پرتراکنش نیز می‌توان به شستا، ذوب، خودرو و وبملت اشاره کرد که بجز ذوب، سایر نمادها منفی شدند.

روز دوشنبه فرابورس ایران نیز ۲۵۲ واحد افت کرد و به عدد ۲۴ هزار و ۳۸۷ واحد رسید. تعداد معاملات فرابورس بیش از ۲۱۷ هزار فقره بود که ارزش آن بالغ بر ۳۲۰ هزار میلیارد تومان بود.

آریا، هرمز، غصینو و زاگرس بیشترین تاثیر را بر شاخص فرابورس داشتند که همگی قرمز شدند. هم‌چنین فنر، فصبا، کرومیت و نخریس از نمادهای پرتراکنش بودند که بجز کرومیت سایر نمادها منفی به کار خود پایان دادند.

اخبار مرتبط

اقدام مهم سازمان مالیاتی برای تولیدکنندگان

میلاد جانه

ایران مشکلی در تامین نیروی کار ندارد/ بحرینیان: دفاعی از حضور افغانستانی‌ها در ایران نداشته‌ام

میلاد جانه

تامین ارز واردات از ۳۶ میلیارد دلار عبور کرد

میلاد جانه

جزییات یک عرضه اولیه جدید در فرابورس

میلاد جانه

اعلام نرخ تورم آبان | نرخ تورم سالانه کشور چقدر شد؟

میلاد جانه

بانک‌مرکزی: تورم نقطه‌ای آبان ۲۵.۳ درصد بود/ تورم سالانه به کف ۴ سال گذشته رسید

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید