سرآمد اخبار
قارچ
اخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

صادرات قارچ به ۲۰ تن رسید

رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ گفت: با توجه به ازدیاد تقاضا در بازار داخل و شرایط عرضه، صادرات روزانه قارچ به ۲۰ تن کاهش یافته است.

مهدی رجبی گفت: قیمت کنونی هرکیلو قارچ سرمزرعه ۷۰ تا ۸۰ هزار تومان است که برحسب کیفیت با نرخ ۱۲۰ تا ۱۵۰ هزار تومان در خرده فروشی‌هت عرضه می شود.

به گفته او، برآوردها حاکی از آن است که تولید قارچ تا پایان سال به بالای ۲۱۰ هزارتن برسد.

رجبی با بیان اینکه پتانسیل افزایش تولید ۱۰۰ هزار تن قارچ ظرف ۲ سال شدنی است، افزود: با افزایش سرانه مصرف قارچ به ۳.۵ کیلوگرم، عرضه کنونی قارچ جوابگو نیست. از این رو باید تولید متناسب با آن افزایش یابد که با وجود ظرفیت واحدهای تولید این امر دست یافتنی است.

رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ درباره آخرین وضعیت صادرات قارچ گفت: با توجه به افزایش تقاضا برای خرید قارچ در بازار داخل، صادرات از روزانه ۴۰ تن به ۲۰ تن کاهش یافته، اما این موضوع به سبب شرایط عرضه تاثیری در بازار داخل نداشته است.

اخبار مرتبط

معامله ۴۰ میلیون دلار در تالار ارز تجاری مرکز مبادله طی روز گذشته

میلاد جانه

پرداخت کالابرگ جدید در خرداد منتفی است

میلاد جانه

قطع برق، نان نانواها را اینگونه آجر می کند/ خسارت بی‌برنامگی در ساعت اعمال خاموشی‌ها به نانوایی ها

میلاد جانه

قیمت ملک کاهش می یابد | رونق معاملات بازار مسکن تا این تاریخ

میلاد جانه

عرضه خودرو‌های وارداتی در سامانه یکپارچه ادامه دارد

میلاد جانه

رشد ۲۷.۱ درصدی معاملات مسکن در تیر ماه امسال نسبت به سال گذشته

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید