سرآمد اخبار
محصولات شوینده بهداشتی
اقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

رشد دو برابری تولید مواد بهداشتی کشور نسبت به سال‌های گذشته

عضو هیات نمایندگان اتاق تهران از رشد دو برابری تولید مواد بهداشتی کشور نسبت به سال‌های گذشته خبر داد.

علیرضا کیانی گفت: سهم تولید داخلی در بازار شوینده‌ها تقریبا نزدیک به ۱۰۰ درصد بوده و موضوع قاچاق چندان در مورد آن مطرح نیست.

او گفت:گزارش ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سال ۱۳۹۶ حاکی از آن بود که ۶۳ درصد این بازار تحت سیطره کالای قاچاق بوده، ۷ درصد به واردات قانونی اختصاص داشته و ۳۰ درصد نیز از طریق تولید داخلی تامین شده است.

کیانی بیان کرد: دلیل آنکه کالای قاچاق بیش از گذشته در بازار حس می‌شود، نخست به این دلیل است که واردات کالا‌ها با برند‌های مشهور خارجی قطع شده و کالا‌هایی که به عنوان کالای خارجی به فروش می‌رسد، فاقد کیفیت برند‌های اصیل است.

علیرضا کیانی گفت: انجمن صنایع شوینده، بهداشتی و آرایشی ایران طی مذاکراتی که با دولت داشته، اعلام کرده است که تولیدکنندگان با واردات بخشی از محصولات موافق هستند. در واقع ما نه با واردات بی‌رویه موافق هستیم و نه خواستار ممنوعیت ۱۰۰ درصدی ورود کالا‌های آرایشی و بهداشتی هستیم.

عضو هیات نمایندگان اتاق تهران ادامه داد: تولیدکنندگان ایرانی در حال حاضر جایگاه درخوری در تولید انواع شامپو، کرم‌های مرطوب‌کننده و ضدآفتاب باکیفیت به دست آورده‌اند، اما قادر به تولید برخی محصولات آرایشی نیستند. یا در مورد عطر و ادکلن، مردم ترجیح می‌دهند همچنان از برند‌های خارجی استفاده کنند؛ بنابراین این اقلام با مشورت تشکل‌های بخش خصوصی می‌تواند امکان واردات قانونی را پیدا کند.

اخبار مرتبط

یک سوم محصولات کشاورزی بدست مصرف کننده نهایی نمی‌رسد

میلاد جانه

حسین راغفر: چرا بار سنگین تورم بر دوش دهک‌های آسیب پذیر افتاده است؟

میلاد جانه

متوسط قیمت هرکیلو چای ایرانی ۱۵۰ هزارتومان است

میلاد جانه

کمبودی در عرضه گوشت قرمز نداریم

میلاد جانه

داود منظور: رشد تورم تا پایان برنامه هفتم تک رقمی خواهد شد

میلاد جانه

وضعیت بازار خودرو پنجشنبه ۲ شهریورماه /ریزش قیمت تارا و سمند رکورد زد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید