سرآمد اخبار
گوشت-قرمز
اقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

گوشت گوسفندی ۲۶۰ هزار تومان شد/ جزییات تغییر قیمت

با افزایش حجم روزانه گوشت گرم وارداتی و داخلی در کنار یکدیگر پیش بینی می شود که نوسانی در بازار شب عید رخ ندهد.

به گزارش خبرآنلاین، منصور پوریان، رئیس شورای تامین کنندگان دام گفت: با توجه به حجم واردات گوشت قرمز منجمد و گرم در سطح بازار، قیمت گوشت داخلی در بازار کاهش یافته است؛ به طوری‌که اختلاف قیمت گوشت داخلی و وارداتی به یکدیگر نزدیک شده است.

او قیمت کنونی هرکیلو لاشه گوساله وارداتی را ۳۵۰ هزار تومان، گوساله داخلی را ۴۰۰ هزار تومان، لاشه گوسفندی وارداتی را ۲۸۰ هزار تومان و لاشه گوسفندی داخلی را ۴۲۰ تا ۴۳۰ هزار تومان، گوشت منجمد گوساله را ۲۸۰ هزار تومان، گوشت منجمد گوسفند را ۲۳۰ هزار تومان و ران منجمد را ۲۶۰ هزار تومان اعلام کرد.

پوریان ادامه داد: با افزایش حجم روزانه گوشت گرم وارداتی و داخلی در کنار یکدیگر پیش بینی می شود که نوسانی در بازار شب عید رخ ندهد. با توجه به وفور تامین و توزیع گوشت گوسفندی و گوساله منجمد و گرم برای شب عید و ایام ماه مبارک رمضان نه‌تنها کمبودی نداریم، بلکه انتظار کاهش قیمت وجود دارد.

اخبار مرتبط

تامین ارز ۲.۷ میلیارد دلاری برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی

میلاد جانه

افزایش امکان پیش‌بینی پذیری با کمک سلف ارزی

میلاد جانه

زندگی بازنشستگان حداقل بگیر به مو رسیده است | دولت به داد این قشر برسد

میلاد جانه

جلوگیری از خام فروشی راهی برای دستیابی به ارزش واقعی زعفران در دنیا

میلاد جانه

قیمت جهانی نفت امروز افزایش یافت| برنت ۸۶ دلار و ۶۲ سنت شد

میلاد جانه

قیمت خودرو امروز 9 مهر 1402/ قیمت پژو پارس 5 میلیون کاهش یافت

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید