سرآمد اخبار
گوشت-قرمز
اقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

گوشت گوسفندی ۲۶۰ هزار تومان شد/ جزییات تغییر قیمت

با افزایش حجم روزانه گوشت گرم وارداتی و داخلی در کنار یکدیگر پیش بینی می شود که نوسانی در بازار شب عید رخ ندهد.

به گزارش خبرآنلاین، منصور پوریان، رئیس شورای تامین کنندگان دام گفت: با توجه به حجم واردات گوشت قرمز منجمد و گرم در سطح بازار، قیمت گوشت داخلی در بازار کاهش یافته است؛ به طوری‌که اختلاف قیمت گوشت داخلی و وارداتی به یکدیگر نزدیک شده است.

او قیمت کنونی هرکیلو لاشه گوساله وارداتی را ۳۵۰ هزار تومان، گوساله داخلی را ۴۰۰ هزار تومان، لاشه گوسفندی وارداتی را ۲۸۰ هزار تومان و لاشه گوسفندی داخلی را ۴۲۰ تا ۴۳۰ هزار تومان، گوشت منجمد گوساله را ۲۸۰ هزار تومان، گوشت منجمد گوسفند را ۲۳۰ هزار تومان و ران منجمد را ۲۶۰ هزار تومان اعلام کرد.

پوریان ادامه داد: با افزایش حجم روزانه گوشت گرم وارداتی و داخلی در کنار یکدیگر پیش بینی می شود که نوسانی در بازار شب عید رخ ندهد. با توجه به وفور تامین و توزیع گوشت گوسفندی و گوساله منجمد و گرم برای شب عید و ایام ماه مبارک رمضان نه‌تنها کمبودی نداریم، بلکه انتظار کاهش قیمت وجود دارد.

اخبار مرتبط

باز نشدن قفل تسهیلات ساخت مسکن توسط بانک ها

میلاد جانه

سقوط شاخص کل بورس در اولین روز معاملاتی هفته

میلاد جانه

وزیر صمت: تامین مالی از محل منابع دولتی تورم‌زا است

میلاد جانه

3 پیش‌بینی از قیمت طلا و سکه /وقت سرمایه‌گذاری در بازار طلا است؟

میلاد جانه

وزیر امور خارجه: سفر رئیس‌جمهور به سریلانکا در زمان مناسب در دستور کار قرار می‌گیرد

میلاد جانه

واکنش تند ایران به بیانیه مشترک نخست‌وزیران استرالیا، نیوزیلند و کانادا

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید