سرآمد اخبار
کالابرگ
اخبار داغاقتصاداقتصاد کلانبازاربازارها و خدمات مالی

خبر جدید درباره یارانه فجرانه | جزییات

از امروز مرحله دوم “طرح فجرانه کالابرگ” آغاز و براساس اعلام وزارت رفاه، به دهک‌های یک تا هفتم مبلغ ۲۲۰ هزار تومان برای هر نفر به حساب سرپرستان خانوار واریز شد.

به گزارش همشهری آنلاین، در طرح فجرانه هر کالا اعتبار خاص خودش را دارد. مردم آزاد هستند از هر برندی خرید کنند، اما خانوارها آگاه باشند که در این طرح باید خودشان قیمت مبنای سبد را پرداخت کنند که برای جذب این ۲۲۰ هزار تومان باید کل سبد را خریداری کنند.

خانوارها در مرحله دوم این طرح می‌توانند خرید خود را از امروز (هجدهم اسفندماه) تا پایان روز هفدهم ماه بعد (فروردین ماه ۱۴۰۳) انجام دهند.

در حال حاضر در این طرح ۲۱۰ هزار فروشگاه و دو فروشگاه بزرگ اینترنتی همچون اسنپ مارکت و دیجی کالا متصل به شبکه هستند که خدمات کالابرگی ارائه می‌دهند.

در طرح فجرانه کالابرگ خانوار دهک‌های اول تا هفتم مشمول ۲۲۰ هزار تومان اعتبار خرید ۱۱ قلم کالابرگی می‌شوند و ۶۱ میلیون نفر مشمول این طرح هستند که تاکنون ۴۳ میلیون نفر از در مرحله اول از این طرح استفاده کرده‌اند.

اخبار مرتبط

همسایه های ۵۰ میلیاردری؛ تجارت با همسایه ها افزایش یافته، اما برد_برد نیست

میلاد جانه

موج گرانی به بازار خودرو برگشت/ افرایش 21 میلیونی پژو 207

میلاد جانه

گزارش بانک مرکزی درباره روند کاهش رشد نقدینگی و پایه پولی

میلاد جانه

رییس جمهور: خروج آمریکا از برجام نقض اصل مسلم وفای به عهد بود / پروژه آمریکایی کردن جهان شکست خورده است

میلاد جانه

درخشش پالایشی‌ها در ابتدای معاملات/ شاخص کل ۴ هزار واحد رشد کرد

میلاد جانه

قیمت خودرو امروز 22 مرداد 1402/ کدام محصول 17 میلیون ارزان شد؟

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید