سرآمد اخبار
ماهی
اخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

تولید فعلی قزل آلا کمتر از ۵۰ درصد ظرفیت تولید است

مدیرعامل اتحادیه ماهیان سردآبی گفت: با توجه به زیرساخت های فعلی پتانسیل تولید ۲۵۰ هزارتن قزل آلا در کشور وجود دارد، درحالیکه تولید فعلی کمتر از ۵۰ درصد رقم فعلی است.

آرش نبی زاده در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: قیمت کنونی هرکیلو قزل آلا در عمده فروشی تهران ۱۷۰ هزارتومان و سالمون ۱۸۰ هزارتومان است‌.

به گفته او، با ازدیاد تقاضا در ایام پایانی سال برای خرید ماهی پیش بینی می شود که قیمت هرکیلو قزل آلا ۲ تا ۳ هزارتومان افزایش یابد.

نبی زاده ادامه داد: با توجه به افزایش قیمت گوشت قرمز و ارزان بودن ماهی نسبت به این محصول پروتئینی، بازار ماهی رونق گرفته که این موضوع منجر به افزایش سرانه مصرف شده است.

او با بیان اینکه امسال ۱۱۰ هزارتن قزل آلا تولید شده است، افزود: با توجه به زیرساخت های فعلی، پتانسیل تولید ۲۵۰ هزارتن قزل آلا در کشور وجود دارد که این امر نشان می دهد کمتر از نصف پتانسیل تولید داریم.

مدیرعامل اتحادیه تعاونی ماهیان سردآبی گفت: با توجه به میزان تولید آبزیان اعم از صید و پرورش هیچ گونه کمبودی در عرضه ماهی شب عید نداریم‌.

اخبار مرتبط

رونق نسبی معاملات همراه با ثبات قیمت؛ سناریوی آینده بازار مسکن

میلاد جانه

سعید لیلاز: هزار بار به آینده ایران امیدوار هستم

میلاد جانه

کاهش بیش از ۵ هزار واحدی شاخص کل بورس

میلاد جانه

عضو هیات نمایندگان اتاق ایران: قدرت خرید در داخل وجود ندارد، به بازارهای خارجی فکر کنیم

میلاد جانه

افت قیمت دنا /رانا پلاس پانورما صعودی شد +جدول

میلاد جانه

کشورهای برتر در صادرات میوه و آجیل کدامند؟ | کشورهای خاورمیانه؛ عمده‌ترین مقاصد صادراتی

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید