سرآمد اخبار
تولید نفت ایران
اخبار داغاقتصاداقتصاد کلان

تولید نفت ایران به ۳.۲ میلیون بشکه در روز رسید

اداره اطلاعات انرژی آمریکا از تولید ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه در روز نفت ایران در دومین ماه ۲۰۲۴ خبر داد.

اداره اطلاعات انرژی آمریکا در جدیدترین گزارش خود از تولید روزانه ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه نفت خام ایران در دومین ماه سال جاری میلادی خبر داده است.

تولید نفت ایران در نوامبر ۲۰۲۳ برای نخستین بار از زمان خروج آمریکا از برجام به بالای ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه در روز رسید و در فوریه ۲۰۲۴ برای چهارمین ماه متوالی این رکورد حفظ شده است. ایران در نخستین ماه سال جاری میلادی نیز ۳ میلیون و ۲۳۰ هزار بشکه در روز نفت تولید کرده بود.

بر اساس این گزارش ایران در دولت سیزدهم با افزایش تولید نفت توانسته است جایگاه از دست رفته خود در میان تولیدکنندگان بزرگ اوپک را پله به پله پس بگیرد. ایران در حالی که در دولت قبل با افت پی در پی تولید نفت خود به جایگاه پنجم اوپک سقوط کرده بود در فوریه امسال سومین تولیدکننده بزرگ اوپک بوده است.

عربستان با تولید ۹ میلیون بشکه‌ای و عراق با تولید ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه در روز به ترتیب رتبه‌های اول و دوم اوپک را داشته‌اند. امارات در فوریه امسال ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار بشکه نفت تولید کرده و بعد از ایران در جایگاه چهارم قرار گرفته است.

کل تولید اوپک در فوریه امسال نسبت به ماه قبل ۱۷۰ هزار بشکه افزایش یافته و به ۲۶ میلیون و ۴۷۰ هزار بشکه در روز رسیده است.

منبع: تسنیم

اخبار مرتبط

بانک مرکزی: رشد اقتصادی 6 ماهه امسال به 2.9 درصد رسید

میلاد جانه

رشد ۸۴۱ واحدی شاخص کل بورس/ نمادهای تاثیرگذار بازار را بشناسید

میلاد جانه

خبر مهم درباره واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۴ / مرحله دوم سود سهام عدالت چه زمانی واریز می‌شود؟

میلاد جانه

خبر مهم بانک مرکزی برای زائران اربعین/ شرایط و نحوه تخصیص ارز اربعین اعلام شد

میلاد جانه

فرشاد مومنی: استثمار نیروی کار، کشور را نجات نمی دهد/ از مناسبات خام فروشانه، توسعه بیرون نمی آید

میلاد جانه

سامانه خودنویس بازار مسکن را آرام کرد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید