سرآمد اخبار
یامگا
چهره هاورزش

دربی استقلال و پرسپولیس مانند دربی منچستر است!

کوین یامگا، ستاره فرانسوی استقلال، جو ورزشگاه در دربی تهران را باورنکردنی توصیف کرد و آن را با جدال‌های بزرگ اروپایی مانند منچسترسیتی – یونایتد یا رنجرز – سلتیک مقایسه کرد.

یامگا که تنها فرانسوی شاغل در لیگ برتر ایران است، در آستانه دربی حساس پایتخت در گفتگو با خبرگزاری فرانسه گفت:

دربی تهران مهم‌ترین بازی لیگ ایران است. جو دیوانه‌واری در این بازی وجود دارد که تجربه کردن آن باورنکردنی است. بازی استقلال و پرسپولیس مانند دربی شهر منچستر و یا دربی اسکاتلند است.

وی ادامه داد: هواداران صد‌ها کیلومتر را طی می‌کنند تا به پایتخت برسند و قبل از بازی شب را در نزدیکی استادیوم می‌گذرانند تا صندلی خود را حفظ کنند. نیمی از سکو‌های ورزشگاه آزادی آبی و بقیه قرمز هستند.

یامگا که از سال ۲۰۲۱ به استقلال پیوسته، در پنج دربی تهران بازی کرده است. او در حال حاضر به دلیل آسیب دیدگی چشم دوران نقاهت را سپری می‌کند و در دربی پیش رو غایب خواهد بود.

اخبار مرتبط

بازگشت سحر زکریا به تلویزیون با سریال مهران مدیری

میلاد جانه

عکسی از همبازی شدن پژمان جمشیدی با رضا عطاران

میلاد جانه

هدیه ۸۰ میلیاردی عربستانی‌ها به نیمار +عکس

میلاد جانه

رونالدو همه را با این انتخاب شوکه کرد!

میلاد جانه

رژ لب قرمز روی صورت سردار آزمون (عکس) 

میلاد جانه

فوق ستاره منچسترسیتی شکار جدید عربستانی‌ها

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید