سرآمد اخبار
یامگا
چهره هاورزش

دربی استقلال و پرسپولیس مانند دربی منچستر است!

کوین یامگا، ستاره فرانسوی استقلال، جو ورزشگاه در دربی تهران را باورنکردنی توصیف کرد و آن را با جدال‌های بزرگ اروپایی مانند منچسترسیتی – یونایتد یا رنجرز – سلتیک مقایسه کرد.

یامگا که تنها فرانسوی شاغل در لیگ برتر ایران است، در آستانه دربی حساس پایتخت در گفتگو با خبرگزاری فرانسه گفت:

دربی تهران مهم‌ترین بازی لیگ ایران است. جو دیوانه‌واری در این بازی وجود دارد که تجربه کردن آن باورنکردنی است. بازی استقلال و پرسپولیس مانند دربی شهر منچستر و یا دربی اسکاتلند است.

وی ادامه داد: هواداران صد‌ها کیلومتر را طی می‌کنند تا به پایتخت برسند و قبل از بازی شب را در نزدیکی استادیوم می‌گذرانند تا صندلی خود را حفظ کنند. نیمی از سکو‌های ورزشگاه آزادی آبی و بقیه قرمز هستند.

یامگا که از سال ۲۰۲۱ به استقلال پیوسته، در پنج دربی تهران بازی کرده است. او در حال حاضر به دلیل آسیب دیدگی چشم دوران نقاهت را سپری می‌کند و در دربی پیش رو غایب خواهد بود.

اخبار مرتبط

ستاره لیگ برتری یک قدم تا استقلالی شدن

میلاد جانه

تیتر روزنامه عربستانی برای حال و روز پرسپولیس

میلاد جانه

ذوق‌زدگی پدر رامین رضاییان برای توپ طلای پسرش (عکس)

میلاد جانه

ماجرای قهر سحر زکریا با مهران مدیری

میلاد جانه

عکس تازه‌ای که از حسین هدایتی منتشر شد

میلاد جانه

رم برای سردار آزمون شرط گذاشت

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید