سرآمد اخبار
تن ماهی
اخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

کنسرو ماهی با ۲۰ درصد تخفیف در ایام نوروز توزیع می‌شود

معاون وزیر جهاد گفت: تمام برند‌های کنسرو ماهی با ۲۰ درصد تخفیف و با هدف ارزان‌سازی و دسترسی مردم در ایام ماه رمضان و نوروز عرضه می‌شود.

سیدحسین حسینی، معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: با هماهنگی تشکل‌های تولیدی، عرضه مستقیم محصولات آبزیان توسط تولیدکنندگان از هفته پیش آغاز شده و در ایام نوروز ادامه خواهد داشت.

به گفته او، تمام برندهای کنسرو ماهی نیز با ۲۰ درصد تخفیف و با هدف ارزان‌سازی و دسترسی مردم در ایام ماه مبارک رمضان و نوروز عرضه می‌شود.

حسینی با بیان اینکه قیمت آبزیان متاثر از هزینه‌های تولید است، افزود: با این حال تولیدکنندگان آبزیان با کمترین سود محصولات خود را در این ایام عرضه می‌کنند.

رئیس سازمان شیلات گفت: حذف دلالان و عرضه مستقیم آبزیان به منظور ارزان‌سازی محصولات در دستور کار سازمان شیلات ایران قرار دارد.

اخبار مرتبط

پیش‌فروش جدید بلیت قطارهای مسافری آغاز شد

میلاد جانه

آخرین قیمت دلار، یورو و درهم در بازار ارز توافقی؛ دلار چند شد؟

میلاد جانه

واکنش وزارت خارجه ایران به قطعنامه شورای حکام آژانس

میلاد جانه

سومین جلسه بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی آغاز شد

میلاد جانه

یارانه معیشتی ۱۴۰۳ چه می شود؟ / قالیباف توضیح داد

میلاد جانه

سرمایه‌گذاری ۱۰۰ هزار میلیاردی در حوزه دریایی و بندری در دست اجراست

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید