سرآمد اخبار
رئیس جمهور
اخبار داغسیاست

رئیس جمهور: سال ۱۴۰۳، سال کاهش بیشتر نرخ تورم و افزایش تولید خواهد بود

رئیس جمهور با تبریک سال جدید و تقارن آن با ماه مبارک رمضان از اقدامات دولت در ۳۰ ماه گذشته و انجام ۴۵ سفر استانی خبر داد.

به گزارش بازار، سید ابراهیم رئیسی در سخنرانی به مناسبت آغاز سال نو اظهار داشت: نوروز در ایران با آداب اسلامی مانند صله رحم قرین است بهار امسال با بهار قرآن و روزه داری قرین است لذا بروز محبت ملت ایران شکل ویژه تری دارد در دعای تحویل سال از خداوند تغییر و دگرگونی احسن الحال را می طلبیم.

رئیس جمهور افزود: سال ۱۴۰۲ سال پر فراز و نشیبی همراه با حوداث مهم بود و هم شیرینی داشت و اتفاقات تلخ، اما برآیند اتفاقات سال رشد ایران در همه بخش ها بود رهبر انقلاب سال ۱۴۰۲ را رشد تولید و مهار تورم نامگذار کردند و تلاش دولت برای تحقق آن متمرکز شد.

آیت الله رییسی گفت: سه سال متوالی است که کشور، رشدهای بالای ۴ درصد را تجربه می‌کند و این در حالی است که میانگین رشد اقتصادی در دهه ۹۰ کم‌تر از یک درصد بوده است.

برخی مدعی بودند که تورمِ ۳ رقمی در راه است، اما آمار نشان می‌دهد که تورم نقطه به نقطه، از حدود ۵۵درصد به ۳۵درصد رسیده و تورمِ کل، چیزی حدود ۴۰ درصد خواهد بود.

وی با بیان اینکه در مسئله مسکن، هم «عقب ماندگی در ساخت» وجود داشت هم «بلاتکلیفی»، تصریح‌کرد: بعد از رفت و آمد چند دولت، هنوز ۲۴۰ هزار واحدِ مسکنِ مهر را تحویل نداده بودند که این موضوع برای دولت تعهد ایجاد کرد.

امروز بیش از دو میلیون و ۴۰۰ هزار مسکن در کشور، در حال ساخت است و نیمی از مسکن‌های مهر هم به مردم تحویل شد و نیم دیگر هم در دست اقدام است.

رئیس‌جمهور با بیان‌اینکه دولت ما افتخار دارد که به نام «دولت مردمی» شناخته می‌شود و در کنار مردم است، گفت: در دولت سیزدهم، ۴۵ سفر استانی انجام شده؛ اولویت این سفرها، ‌ توجه به مطالباتِ مردم و اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام و مهم است.

اخبار مرتبط

قیمت طلا و سکه امروز ۳۱ تیر ۱۴۰۳ / سکه امامی در کانال ۴۰ میلیونی درجا زد

میلاد جانه

خروج نقدینگی حقیقی‌ها از بازار سهام تداوم یافت

میلاد جانه

صادرات محصولات کشاورزی در بهار امسال ۲۸ درصد رشد کرد

میلاد جانه

صعود بی‌جان بورس | افزایش هزار و ۳۰۴ واحدی شاخص کل

میلاد جانه

محکومیت حمله اسرائیل به کنسولگری ایران در نشست شورای امنیت

میلاد جانه

شوک جدید به اقتصاد کشور/ حذف ارز فرزین و جایگزینی کوپن!

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید