سرآمد اخبار
تایرهای دولتی
اخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

هیچ‌گونه افزایش قیمتی در خصوص تایرهای دولتی نداریم

مدیرعامل اتحادیه سراسری شرکت‌های تعاونی لاستیک روغن و فیلتر کشور گفت: هیچ‌گونه افزایش قیمتی در خصوص تایرهای دولتی نداریم و عرضه طبق روال گذشته است.

به گزارش بازار، محمدرضا آل سارا مدیر عامل اتحادیه سراسری شرکت‌های تعاونی لاستیک روغن و فیلتر کشور گفت: خوشبختانه با توجه به توان تولیدی و نیاز کشور، کمبودی در بازار لاستیک نداریم.

او ادامه داد:همچنین در ایام تعطیلات عید متقاضی برای خرید تایر دولتی وجود نداشت و اکنون بعد از تعطیلات، مردم متقاضی خرید تایر هستند که توزیع در کشور شروع شده است، در صورتی که قطعی سامانه‌ها رفع شود توزیع سریع‌تر انجام می‌گیرد.

مدیرعامل اتحادیه سراسری شرکت‌های تعاونی لاستیک، روغن و فیلتر کشور با بیان اینکه ۲ هزار واحد توزیع‌کننده تایر در کشور داریم، گفت: بدون ثبت در سامانه‌های اعلامی از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت و سامانه تجارت، تایر دولتی غیرقابل فروش است.

وی گفت: بعد از ثبت اطلاعات توسط خریداران و فروشندگان، نظارت کافی در خصوص عرضه تایر دولتی در سامانه تجارت صورت می‌گیرد.

آل سارا، با بیان اینکه هیچ‌گونه افزایش قیمتی در خصوص تایرهای دولتی اعلام نشده است گفت: عرضه تایرها طبق قیمت مصوب دولتی است.

مدیرعامل اتحادیه سراسری شرکت‌های تعاونی لاستیک، روغن و فیلتر کشور ابراز امیدواری کرد: توزیع درصدی از تولید کارخانه‌های تایر نیز شروع شده است که این امر به صف‌ها خاتمه می‌دهد.

اخبار مرتبط

یارانه سه دهک اول واریز شد

میلاد جانه

قیمت طلا، دلار، سکه و ارز 20 آذر 1403 | تمام سکه 52 میلیون و 650 هزار تومان

میلاد جانه

جزییات جدید از اجرای دستور وزیر اقتصاد در خصوص فرار مالیاتی واردکنندگان آیفون

میلاد جانه

ایران رتبه ۲ افزایش تولید نفت در جهان

میلاد جانه

وزیر صمت: بهره گیری از دانش و متخصصان خارجی امتیاز ویژه دارد

میلاد جانه

بورس جان گرفت / رشد ۱۶ هزار واحدی شاخص کل

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید