سرآمد اخبار
بورس
ارز و طلااقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

تالار شیشه‌ای قرمز شد | ریزش ۵۳ هزار و ۹۱۹ واحدی شاخص کل

شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در اولین روز هفته بیش از ۵۳ هزار واحد ریزش کرد و به رقم دو میلیون و ۲۰۷ هزار واحد رسید.

به گزارش ایسنا، امروز شنبه بازار سرمایه اوضاع چندان خوبی را پشت سر نگذاشت؛ به طوری که با فشار فروش در اغلب نمادها، شاخص کل کاهش شدیدی را پشت سر گذاشت و با افت ۵۳ هزار و ۹۱۹ واحد به رقم دو میلیون و ۲۰۷ هزار و ۹۷۹ واحد رسید. این در حالی است که طی سه روز کاری قبل از آن بازار رشد کرده بود.

شاخص هم‌وزن نیز امروز بیش از ۲۵ هزار واحد کاهش یافت و در عدد ۷۲۶ هزار و ۲۱۸ واحد ایستاد.

روز شنبه بیش از ۴۸۶ هزار معامله در بورس به ارزش ۶۰۹۱ میلیارد تومان انجام شد.

فولاد، فملی، شپنا و شستا بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص کل داشتند. نمادهای پرتراکنش نیز به ترتیب ذوب، شپنا، شستا و خودرو بودند.

فرابورس ایران نیز امروز ۶۲۰ واحد ریزش کرد و به ۲۴ هزار و ۷۷۵ واحد رسید.

تعداد معاملات فرابورس بیش از ۲۱۰ هزار فقره بود که ارزش آن به ۱۰ هزار و ۴۹۹ میلیارد تومان رسید.

وسپهر، خاور، زاگرس و انتخاب از نمادهای تاثیرگذار بر شاخص فرابورس بودند که همگی قرمز شدند. نمادهای پرتراکنش نیز به ترتیب فزر، خاور، کرمان و فصبا بودند که به جز فزر سایر نمادها منفی به کار خود پایان دادند.

بازار سرمایه، امروز در شرایطی کاهش سنگینی را تجربه کرد که پیش‌بینی اغلب کارشناسان این است بازار بورس در سال جاری رشد می‌کند. با این حال در برخی روزها سنگین شدن وزن عوامل سیاسی بر عوامل اقتصادی، باعث ریزش تالار شیشه‌ای می‌شود.

اخبار مرتبط

فعالیت ۷۸ هزار دستگاه ناوگان حمل‌ونقل عمومی در کشور

میلاد جانه

قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۱۰ مهرماه ۱۴۰۳/ جدول

میلاد جانه

افزایش ۲۰ درصدی حقوق یک فاجعه است و تبعات زیادی خواهد داشت

میلاد جانه

مدیران ارشد مبارزه با پولشویی سه بانک کشور عزل شدند

میلاد جانه

جاماندگان از سود سهام عدالت تا فردا مهلت دارند

میلاد جانه

تعرفه تجاری ایران و روسیه تا پایان سال صفر می‌شود

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید