سرآمد اخبار
بورس
ارز و طلااقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

تالار شیشه‌ای قرمز شد | ریزش ۵۳ هزار و ۹۱۹ واحدی شاخص کل

شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در اولین روز هفته بیش از ۵۳ هزار واحد ریزش کرد و به رقم دو میلیون و ۲۰۷ هزار واحد رسید.

به گزارش ایسنا، امروز شنبه بازار سرمایه اوضاع چندان خوبی را پشت سر نگذاشت؛ به طوری که با فشار فروش در اغلب نمادها، شاخص کل کاهش شدیدی را پشت سر گذاشت و با افت ۵۳ هزار و ۹۱۹ واحد به رقم دو میلیون و ۲۰۷ هزار و ۹۷۹ واحد رسید. این در حالی است که طی سه روز کاری قبل از آن بازار رشد کرده بود.

شاخص هم‌وزن نیز امروز بیش از ۲۵ هزار واحد کاهش یافت و در عدد ۷۲۶ هزار و ۲۱۸ واحد ایستاد.

روز شنبه بیش از ۴۸۶ هزار معامله در بورس به ارزش ۶۰۹۱ میلیارد تومان انجام شد.

فولاد، فملی، شپنا و شستا بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص کل داشتند. نمادهای پرتراکنش نیز به ترتیب ذوب، شپنا، شستا و خودرو بودند.

فرابورس ایران نیز امروز ۶۲۰ واحد ریزش کرد و به ۲۴ هزار و ۷۷۵ واحد رسید.

تعداد معاملات فرابورس بیش از ۲۱۰ هزار فقره بود که ارزش آن به ۱۰ هزار و ۴۹۹ میلیارد تومان رسید.

وسپهر، خاور، زاگرس و انتخاب از نمادهای تاثیرگذار بر شاخص فرابورس بودند که همگی قرمز شدند. نمادهای پرتراکنش نیز به ترتیب فزر، خاور، کرمان و فصبا بودند که به جز فزر سایر نمادها منفی به کار خود پایان دادند.

بازار سرمایه، امروز در شرایطی کاهش سنگینی را تجربه کرد که پیش‌بینی اغلب کارشناسان این است بازار بورس در سال جاری رشد می‌کند. با این حال در برخی روزها سنگین شدن وزن عوامل سیاسی بر عوامل اقتصادی، باعث ریزش تالار شیشه‌ای می‌شود.

اخبار مرتبط

رییس جمهور: حمایت همه‌ جانبه از بازار سرمایه سیاست اصولی و همیشگی دولت است

زینب یزدانی

وضعیت مطلوب کشت برنج در کشور | بازار معاملات در چه حال است؟

میلاد جانه

افزایش ۲۰ درصدی قیمت شوینده ها از ۲ ماه پیش اعمال شد| کمبودی در بازار وجود ندارد

میلاد جانه

تجارت ایران و ترکیه به بیش از ۸.۵ میلیارد دلار رسید

میلاد جانه

هشدار جدی دبیر اتحادیه مشاوران املاک تهران/ خانه اولی ها از بازار مسکن حذف شده‌اند

میلاد جانه

اوراق مرابحه ارزی؛ ابزاری غیرتورمی برای تأمین مالی پروژ‌های کشور

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید