سرآمد اخبار
کارگران
اجتماعیاخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

خبر مهم برای کارگران | حق مسکن کارگران افزایش می‌یابد؟

امروز جلسه‌ای با حضور اعضای کارگری شورای‌عالی کار، کارفرمایان و دولت با هدف بررسی مجدد آیتم‌های مزدی کارگران برگزار خواهد شد.

به گزارش تسنیم، جلسه‌ امروز با حضور اعضای شورای‌عالی کار برای بررسی مجدد آیتم‌های مزدی کارگران برگزار خواهد شد.

شنیده‌ها حاکی از این است که دستور کار این جلسه بررسی مجدد برخی آیتم‌های مزد ۱۴۰۳ خواهد بود و احتمال می‌رود حق مسکن کارگران درصدی افزایش یابد، چرا که ثابت ماندن این آیتم پس از تعیین شدن مزد ۱۴۰۳ باعث اعتراض جامعه کارگری و انتقاد بخشی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی شده است.

با توجه به اینکه ۷۰درصد دستمزد کارگران صرف اجاره‌بها می‌شود، حق مسکن با مبلغ ناچیز آن، کمکی به هزینه‌های مسکن کارگران نیست، اما می‌تواند بخشی از مشکلات معیشتی را با افزایش رقم آن جبران کند.

پیگیری‌ها حاکی است که معاونت روابط کار امروز از اعضای شورای‌عالی کار درخواست کرده است در جلسه‌ای گردهم بیایند و مباحث مختلف مسائل کارگری را بحث و بررسی کنند. پیش‌بینی می‌شود خروجی این جلسه، افزایش حق مسکن و شاید بازنگری درباره مزد ۱۴۰۳ باشد.

اخبار مرتبط

آغاز اجرای بخش اقتصادی سند ۲۵ ساله ایران و چین/ به رکوردهای تاریخی تجارت می‌رسیم

میلاد جانه

آمریکا تحریم‌های جدیدی در ارتباط با ایران وضع کرد

میلاد جانه

کاهش ۳۰ درصدی قیمت میوه‌های نوبرانه در بازار

میلاد جانه

شاخص کل بورس می‌تواند به اهداف بالاتری برسد؟ +نمودار

میلاد جانه

رکورد بیت‌کوین پایدار نماند| ورود به کانال ۶۹ هزار دلاری

میلاد جانه

تغییر اقلیم پسته‌کاران را با مشکل مواجه کرد/ پسته در کم آبی تنها حیات بی ثمر دارد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید