سرآمد اخبار
نساجی و پوشاک
اقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

افزایش ۳۰ درصدی سرمایه گذاری در صنعت نساجی و پوشاک

مدیرکل صنایع پوشاک و منسوجات وزارت صمت گفت: در سال ۱۴۰۲ رشد سرمایه گذاری بیش از ۳۰ درصدی را در صنعت نساجی و پوشاک شاهد بودیم.

محسن گرجی مدیرکل صنایع پوشاک و منسوجات وزارت صنعت، معدن و تجارت در مصاحبه رادیویی گفت: تصویر ذهنی که عموم مردم نسبت به صنعت نساجی و پوشاک دارند، تصویری چندان مطابق با واقعیت نیست؛ البته بخشی از آن به مشکلاتی بر می‌گردد که در سال‌های گذشته در این صنعت ایجاد شد.

وی با بیان اینکه در سه سال اخیر شاهد رشد مناسبی در این صنعت هستیم، افزود: سال ۱۴۰۱ شاهد رشد ۱۷.۳ درصد این صنعت بودیم که خوشبختانه جزء رسته‌های پیشرو در صنایع کشور بود.

همچنین در سال ۱۴۰۲ وضعیت باثباتی در تأمین مواد اولیه و رشد سرمایه گذاری بیش از ۳۰ درصدی را شاهد بودیم. خوشبختانه در سه سال گذشته بخش خصوصی سرمایه گذاری‌های مناسبی در این حوزه داشته است.

گرجی یادآور شد: در زمینه تأمین مواد اولیه نیز شاهد رشد ۲۰ درصدی بودیم. با وجود کشت داخل پنبه که کامل خریداری شده شاهد واردات بیست درصدی بودیم.

وی افزود: با توجه به اینکه امروز نیروی کار ارزانی در اختیار و دانش به روزی در تولید پوشاک داریم و با دارا بودن حامل‌های انرژی با ثبات، امیدواریم که این روند را به خوبی پیش ببریم؛ ولی ورود به بازارهای بین‌المللی نیازمند یک برنامه میان مدت دقیق است.

مدیرکل صنایع پوشاک و منسوجات وزارت صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: سال گذشته در نمایشگاه‌های اوراسیا شرکت کردیم که خوشبختانه در زمینه قیمت تمام شده کاملاً مزیت رقابتی خوبی با کشورهای قوی که برخی از آن‌ها همسایه ما هم هستند داریم ولی در این زمینه نیازمند پشتیبانی و حمل و نقل و مباحث ارزی هستیم.

وی گفت: مجموع کشورهای حوزه اوراسیا و شمال و شرق آفریقا و کشورهای جنوبی، بازارهای جذابی برای صنایع پوشاک ما به شمار می‌روند.

اخبار مرتبط

قیمت جهانی نفت امروز ۲۷ شهریور؛ نفت برنت ۷۳ دلار و ۷ سنت

میلاد جانه

پرداخت‌های تجاری ایران و روسیه تغییر می‌کند

میلاد جانه

دستمزد کارگران به این شرط افزایش می‌یابد

میلاد جانه

جدیدترین قیمت دلار، یورو و درهم در مرکز مبادله ارز | دلار چند شد؟

میلاد جانه

قیمت جهانی نفت امروز 7 مرداد 1402 |برنت ۸۴ دلار و ۹۹ سنت شد

میلاد جانه

معافیت‌های مالیاتی بی‌منطق را حذف می‌کنیم/ پایه‌های مالیاتی جدید برای دانه درشت‌ها

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید