سرآمد اخبار
صادرات فرش ماشینی
اخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

ارزش صادرات فرش ماشینی به ۲۸۰ میلیون دلار رسید

مدیرکل دفتر صنایع نساجی گفت: صادرات فرش ماشینی ۲۸۰ میلیون دلار بوده که یک سوم از کل ۷۰۰ میلیون دلار صادرات در دفتر نساجی را به خود اختصاص داده است.

محسن گرجی مدیرکل دفتر صنایع منسوجات و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت: ما در زنجیره تامین بخش هایی را بیش از اندازه محدود کرده ایم در حالی که باید سیاست صنعت نساجی را تأمین کنیم، ما در زنجیره این صنعت یک محدودیت هایی داریم.

او گفت: به طور کلی در حوزه واردات پارچه باید محدودیت های بیشتری را اعمال کنیم تا ظرفیت تولید های داخل کشور فعال تر شود، ما در تأمین مواد اولیه صنعت پارچه کشور مشکلی نداریم.

گرجی بیان کرد: سال گذشته، یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار واردات داشتیم که از این رقم ۷۰۰ میلیون دلار به پارچه اختصاص دارد.

او در خصوص حوزه فرش های ماشینی گفت: در حوزه فرش ماشینی تا یک میلیون دلار ظرفیت صادرات وجود دارد، اما افزایش صادرات نیاز به مجموعه اقداماتی دارد. بحث بازگشت ارز هم باید اصلاح شود که یکی از مهم ترین موانع است.

گرجی اضافه کرد: صادرات فرش ماشینی حدود ۲۸۰ میلیون دلار بوده که حدود یک سوم از کل ۷۰۰ میلیون دلار صادرات در دفتر نساجی و پوشاک را به خود اختصاص داده است.

اخبار مرتبط

فرشاد مومنی: به سوی روند قهقرایی گسترش فقر و عقب ماندگی حرکت می کنیم/ راحت می گویند نقشی در افزایش نرخ ارز نداریم! 

میلاد جانه

وضعیت توزیع بنزین در کلان‌شهرها به حالت عادی برگشت

میلاد جانه

سقوط بانک‌ ها، صعود رمزارزها: آغاز یک گذار ناگزیر

میلاد جانه

صنایع کنسرو با ۵۰ درصد ظرفیت فعالیت می کنند

میلاد جانه

اعلام زمان پیش فروش بلیت‌های نوروزی ناوگان عمومی مسافربری

میلاد جانه

آخرین وضعیت تردد و فعالیت تجاری در مرز چذابه

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید