سرآمد اخبار
اجاره خانه
اقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

اجاره خانه به این افراد ممنوع شد!

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری البرز گفت: هرنوع قرارداد رهن و اجاره ساختمان اعم از مسکونی، تجاری و صنعتی توسط افراد و مشاوران املاک با اتباع خارجی غیر مجاز ممنوع است.

به گزارش ایسنا، سیروس دهقان شیری روز شنبه هشتم اردیبهشت افزود: عقد قرار داد رهن و اجاره با اتباع خارجی مجاز نیز منوط به استعلام از اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری البرز بوده و درصورت تاییدیه در این زمینه امکان پذیر است.

وی بیان کرد: تمام مشاوران املاک موظف به کسب مجوز قانونی برای اجاره املاک به اتباع خارجی غیر مجاز هستند و بر این اساس با سکان دهندگان بدون مجوز برخورد قانونی به عمل می آید.

مدیر کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری البرز افزود: درصورت بی توجهی به این امر و انعقاد قرارداد بدون تاییدیه اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استان، بنگاه های مشاورین املاک مشمول اعمال مقررات ماده۹ آیین نامه اجرایی ماده ۸۱ قانون نظام صنفی خواهد شد.

وی تاکید کرد: بر این اساس این بنگاه‌های مشاورین املاک که بدون رعایت ضوابط ابلاغی به خصوص معرفی نامه اجاره، رهن واحد مسکونی یا تجاری به اتباع خارجی اقدام به تنظیم قرارداد کرده اند، پلمب خواهند شد.

اخبار مرتبط

دستور اخذ مالیات و عوارض بر فروش بلیت هواپیما

میلاد جانه

برای رشد اقتصادی هشت درصدی ۱۰۰ میلیارد دلار سرمایه نیاز داریم

میلاد جانه

قیمت روز انواع تلفن همراه در ۲۸ فروردین ۱۴۰۲ /جدول

میلاد جانه

خرید تضمینی گندم امسال به ۱۱ میلیون تن می‌رسد

میلاد جانه

قیمت سکه، نیم سکه، ربع سکه و طلای ۱۸ عیار در بازار | جدول قیمت ها را ببینید

میلاد جانه

منطقه آزاد اروند قطب سرمایه‌گذاران خارجی خواهد بود

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید