سرآمد اخبار
فرش دستباف
اخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

صادرات۴۰ میلیون دلاری فرش دستبافت کشور در سال گذشته

سرپرست مرکز صنایع دستی و فرش دستباف گفت: صادرات فرش دستبافت سال گذشته حدود ۴۰ میلیون دلار بود که این میزان نسبت به سال قبلش کاهش ۲۰ درصدی داشته است.

زارع سرپرست مرکز صنایع دستی و فرش دستباف گفت: در سال‌های گذشته متاسفانه بازار جهانی فرش را به دلایل مختلف از دست داده ایم که مهم‌ترین آن تحریم است. در کنار تحریم‌ها قوانین سخت و دست و پاگیر در کشور همچون بازگشت ارز از صادرات و مشکلات در بازگشت فرش‌های دستبافت قدیمی برای مرمت به کشور در صادرات فرش دستباف تاثیر گذار بوده است.

زارع در ادامه افزود: در سال گذشته برای رفع تعهد ارزی صادرات فرش وزارت صمت با کمک بانک مرکزی تعهد ارزی دستبافت را به اندازه مواد اولیه ۱۰ تا ۲۰ فراخور مواد اولیه ابریشم یا پشم کاهش داد.

این موضوع در ماه‌های پایانی سال ابلاغ و اجرایی شد. امسال تغییراتی از طرف بانک مرکزی در بازگشت ارز صادرات فرش دستبافت در نظر گرفته شده و از یک ساله به سه تا پنج سال افزایش یافته است.

این مدت به صادرکنندگان این فرصت را می‌دهد تا زمان بیشتری برای رفع تعهد ارزی داشته باشند. این موضوع می‌تواند در رونق صادرات فرش در سال جاری تاثیرگذار باشد.

اخبار مرتبط

نسخه دولت پزشکیان برای قیمت‌های غیرواقعی چه خواهد بود؟

میلاد جانه

واقعی شدن ترازنامه شرکت‌ها با تجدید ارزیابی دارایی‌ها

میلاد جانه

افزایش قیمتی در بازار لوازم‌ خانگی نداشته‌ایم

میلاد جانه

اجاره های بلندمدت مشمول معافیت‌های مالیاتی ۱۰۰ درصد می‌شوند

میلاد جانه

خبر جدید از واریز یارانه ها؛ یارانه این دهک ها واریز شد

میلاد جانه

توصیه رئیس دفتر رئیس‌جمهور به مسئولان جدید

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید