سرآمد اخبار
سدهای-کشور
چند رسانه ها

تنها ۳۳ درصد مخازن سد‌های کشور خالی است

بنابر جدیدترین آمار مدیریت منابع آب کشور، مخازن سد‌های کشور با افزایش ۳ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته به پرشدگی ۶۷ درصدی رسیده‌اند.

بر اساس آخرین گزارش مخازن سد‌های کشور از ابتدای سال آبی (مهر ۱۴۰۲) تا ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ ورودی سد‌ها در این بازه زمانی به ۳۰.۳۴ میلیارد مترمکعب رسیده است. این در حالی است که در مدت مشابه سال گذشته ورودی آب به سد‌ها ۳۱.۱۲ میلیارد مترمکعب بود که این آمار کاهش ۳ درصدی ورودی آب را نشان می‌دهد.

از طرفی میزان خروجی سد‌ها نیز به منظور تامین مصارف شرب و کشاورزی نسبت به سال آبی گذشته افزایش ۵ درصدی داشته و از ۱۸ میلیارد مترمکعب به ۱۸ میلیارد و ۹۰۰ میلیون مترمکعب رسیده است.

در مجموع در آمار ثبت شده منتهی به ۲۲ اردیبهشت، موجودی سد‌ها در سال آبی جاری به ۳۳.۰۹ میلیارد مترمکعب رسیده که در مقایسه با سال گذشته که موجودی ۳۲.۱۲ میلیون مترمکعبی ثبت شده بود ۳ درصد افزایش را نشان می‌دهد. به طور کلی پرشدگی سد‌های کشور به ۶۷ درصد رسیده و تنها ۳۳ درصد مخازن سد‌ها خالی است.

در ادامه موجودی سد‌های مهم کشور به تفکیک استان آورده شده که ۹ سد کشور پرشدگی ۱۰۰ درصدی دارند. سد دوستی در استان خراسان رضوی، سد ساوه در استان مرکزی و سد رودبال استان فارس کمترین میزان موجودی را در بین سد‌های کشور دارند. مجموع ۵ سد استان تهران نیز با موجودی ۴۹۸ میلیون مترمکعبی به پرشدگی ۲۶ درصدی رسیده اند که ۶ درصد کاهش را نسبت به سال گذشته نشان می‌دهد.

اخبار مرتبط

رشد اندک شاخص کل بعد از تکذیب شایعه‌ها / بورس نفس کشید

میلاد جانه

جزییات جلسه شورای عالی بورس/ موضوع سهام عدالت بررسی شد

میلاد جانه

قیمت جهانی نفت امروز 25 مهر 1402 |برنت ۸۹ دلار و ۵۹ سنت شد

میلاد جانه

وزیر اقتصاد مطرح کرد؛ دو حمله ارزی ناموفق برای بالا بردن نرخ دلار

میلاد جانه

قیمت انواع گوشی موبایل در بازار ۲۴ اردیبهشت /جدول

میلاد جانه

کاهش ۲۵ تا ۷۵ درصدی پرشدگی سدهای مهم

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید