سرآمد اخبار
بورس
اخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

قرمزپوشی ۸۸ درصدی نماد‌های بورس

کارشناس بازار سرمایه گفت: حجم معاملات امروز سهام و حق تقدم ۸ میلیارد و ۱۰۰ میلیون برگه سهم به ارزش معاملاتی ۳ هزار و ۲۲۴ میلیون ثبت شد.

کوروش آسایش کارشناس بازار سرمایه گفت: شاخص کل بورس امروز ۳۲ هزار و ۳۹۰ واحد ریزش را ثبت کرد و در ارتفاع ۲ میلیون و ۱۶۰ هزار واحدی ایستاد شاخص کل هم وزن نیز با کاهش بیش از ۱۲ هزار واحدی در سطح ۷۱۶ هزار و ۶۳ واحد رسید تا شاهد روز منفی دیگری برای بازار سرمایه باشیم.

او در ادامه اظهار کرد: حجم معاملات امروز سهام و حق تقدم ۸ میلیارد و ۱۰۰ میلیون برگه سهم به ارزش معاملاتی ۳ هزار و ۲۲۴ میلیون ثبت شد.

همچنین سرانه خرید حقیقی‌ها امروز ۱۸ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان و سرانه فروش حقیقی‌ها ۲۶ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان بود و ۴۹۹ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی‌ها از بازار سهام خارج شد.

این کارشناس بازار سرمایه در ادامه می‌گوید: امروز ۸۸ درصد بازار یعنی حدود ۶۷۹ نماد در محدوه منفی و ۱۲ درصد بازار به عبارتی ۹۵ نماد تنها در وضعیت منفی به کار خود پایان دادند امروز صنعت لیزینگ شاهد بیشترین میزان ورود نقدینگی حقیقی‌ها و بیشترین ورود و بیشترین میزان خروج نقدینگی هم به صنعت خودرو و ساخت قطعات اختصاص یافت.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

اخبار مرتبط

ششمین عرضه اولیه امسال ۳۱ خرداد در فرابورس انجام می‌شود

میلاد جانه

قیمت جهانی نفت کاهش یافت | برنت ۷۵ دلار و ۱۱ سنت شد

میلاد جانه

افت ۳۰ هزار واحدی شاخص کل/ نبود نقدینگی، متهم ردیف اول

میلاد جانه

قیمت طلا و سکه دوباره کانال عوض کرد /جدول

میلاد جانه

ارزان ترین و گران‌ ترین گوشت های بازار را بشناسید /جدول

میلاد جانه

نتایج هفدهمین طرح عرضه خودرو‌های وارداتی فردا ۳۱ تیر اعلام می‌شود

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید