سرآمد اخبار
تتر
اخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

تتر های ایرانیان مسدود خواهد شد؟

از آنجایی که تتر کاملا متمرکز است و توسط نهادی متمرکز تولید و در گردش است، این امکان وجود دارد که در هر زمان دارایی های ایرانیان را مسدود کند.

به گزارش بازار، در هفته گذشته خبرهایی حاکی از این که بنیاد تتر قرار است دارایی های ایرانیان را مسدود کند به گوش رسیده است. اما این موضوع خبر جدیدی نیست. بنیاد تتر بارها اعلام کرده است که به کشور هایی که تحریم هستند خدمات نخواهد داد.

از آنجایی که تتر کاملا متمرکز است و توسط نهادی متمرکز تولید و در گردش است، این امکان وجود دارد که در هر زمان دارایی های ایرانیان را مسدود کند.

تتر از کجا متوجه می شود که این دارایی ها متعلق به ایرانیان است؟

از آنجایی که ایرانیان از صرافی های محدودی جهت خرید تتر، و در واقع تبدیل ریال به تتر استفاده می کنند، و از طرفی تتر های خود را به صرافی های محدودی مثل Coinex، MEXC و BingX انتقال می دهند، این بنیاد توانایی ردیابی آدرس های متعلق به ایرانیان را دارد.

چه اقدامی می توان در این باره انجام داد؟

برای کاهش ریسک این مسئله، ایرانیان می توانند بخشی از دارایی های خود را بین استیبل کوین های دیگر مثل USDC یا DAI تقسیم کنند.

اخبار مرتبط

شاخص کل بورس کانال دومیلیون واحدی را پس گرفت

میلاد جانه

دلار عقب‌نشینی کرد/ تثبیت نرخ ارز هدف مهم بانک مرکزی  

میلاد جانه

هشدار؛ مراقب این پیامک باشید

میلاد جانه

واریز ۱۶۹ میلیارد تومان سود سهامداران در هفته چهارم دی ماه

میلاد جانه

ثبت بیش از ۲۵۵ هزار قرارداد اجاره در سامانه خودنویس

میلاد جانه

کمبود ناوگان مسافربری در کشور

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید