سرآمد اخبار
بورس
اقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

بورس چشم انتظار گزارش های سه ماهه شرکت ها

میلاد جانه

شاخص کل بورس در حالی که نتوانست از سد 2.340 بگذرد با یک نوسان در حال حرکت به سمت 2.240 است در تحلیل قبلی شاخص، به توضیح این سطوح پرداخته شد.

به گزارش سرآمداخبار- با کاهش فشار فروش در بازار روز یکشنبه، انتظار می رود امروز بازار متعادل تری به ویژه در نیمه دوم داشته باشیم.

گزارش های ماهانه ای که تا الان دریافت شده اند اکثرا خوب هستند و برخی گزارش ها هم فوق العاده شدند با این حساب، باید منتظر گزارش های سه ماهه مناسب باشیم و خیال بازار از این بابت راحت می شود.

خساپا به فروش 96595 میلیارد ریالی در فروردین و اردیبهشت رسید فروش خوبی بود ولی ببینید همین خکاوه و خزامیا با گزارش های عالی شون ،زیر مجموعه های خساپا هستند !

فولاد هم با فروش 229876 میلیارد ریالی اردیبهشت، نشان داد وضعیت شرکت خوب هست گزارش قابل قبولی بود اما در پرانتز باید عرض کنم خدمت برخی مدیران مالی شرکت ها که، فولاد و… با اون پیچیدگی و عظمت مالی گزارش دادند ولی بسیاری از شرکت های حتی کوچیک که یک صدم فولاد هم نیستند هنوز گزارش ندادند این توهین مستقیم به سهام دار هست.

اخبار مرتبط

نگهداری بیت کوین توسط موسسات بزرگ /نگرانی جامعه شیبا اینو از یک خبر عجیب

میلاد جانه

نمای بورس امروز در پایان نیمه اول معاملات؛ رشد ۷۴۶ واحدی شاخص کل بورس

میلاد جانه

دومین کندل صعودی بورس در هفته جاری ثبت شد / شاخص کل ۱۳ هزار واحد رشد کرد

میلاد جانه

شاخص کل بورس ۹ هزار و ۹۶۳ واحد افت کرد/ خروج پول حقیقی شدت گرفت

میلاد جانه

شاخص بورس ۱۸ هزار واحد صعود کرد

زینب یزدانی

۱۴۵ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی‌ها از بازار سهام خارج شد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید