سرآمد اخبار
وزیر راه و شهرسازی
اخبار داغاقتصادبازارها و خدمات مالی

وزیر راه و شهرسازی: رشد ترانزیت و عملیات ساخت مسکن مرهون پیگیری‌های رئیس‌جمهور شهید است

وزیر راه و شهرسازی گفت: اقدامات بزرگی همچون رشد ترانزیت و عملیات ساخت مسکن، مرهون پیگیری‌های رییس‌جمهور شهید است.

به گزارش بازار، مهرداد بذرپاش شامگاه شنبه در همایش تبیین اندیشه‌های مردمی شهید جمهور در وزارت راه و شهرسازی به بیان بخشی از اقدامات این وزارتخانه در حوزه حمل و نقل و مسکن و شهرسازی پرداخت.

وزیر راه و شهرسازی افزود: در سال گذشته رکورد ترانزیت در کشور شکسته شد که این رشد و پیشرفت مرهون پیگیری‌ها و سیاست‌گذاری‌های رئیس‌جمهور شهید بوده است.

وی گفت: با مذاکراتی که شهی رئیسی با کشورهای منطقه داشت، این رشد در ترانزیت رقم خورد و هم اکنون کشور از مزایای آن بهره‌مند است.

بذرپاش، راه‌اندازی ستاد جامع ارتباطات مردمی وزارت راه و شهرسازی را یکی از دستاوردهای سفرهای متعدد رئیس جمهور و اعضای دولت سیزدهم عنوان کرد و ادامه‌داد: راه‌اندازی میزهای ارتباط مردمی برای رفع مشکلات مردم در حوزه‌های تحت مسئولیت وزارت راه و شهرسازی یکی از دستاوردهای مهمی است که منجر به راه اندازی این ستاد شده است و در این بخش نیز تلاش مجموعه وزارت راه و شهرسازی تداوم دارد.

اخبار مرتبط

تکذیب حمله به پالایشگاه تهران | فعالیت عادی ادامه دارد

میلاد جانه

گوشت گوسفند و گوساله را از این قیمت گران‌تر نخرید

میلاد جانه

روزگار سخت بورس ادامه دارد / شاخص کل ۱۶ هزار واحد کاهش یافت

میلاد جانه

واکنش ایران به عصبانیت ۳ کشور اروپایی درباره یک موشک خاص

میلاد جانه

ایران و فائو سند همکاری‌های فنی پسته امضا کردند

میلاد جانه

قیمت سکه، نیم سکه، ربع سکه و طلای ۱۸ عیار در بازار +جدول قیمت ها

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید