سرآمد اخبار
جریمه رانندگی
اجتماعیاخبار داغاقتصاد

افزایش نرخ جریمه‌های رانندگی از اول تابستان

رئیس پلیس راهور فراجا از ابلاغ مبلغ جدید جریمه‌های رانندگی از سوی دولت خبر داد و گفت که نرخ‌های جدید از ابتدای تیرماه اجرایی می‌شود.

به گزارش بازار، سردار سید تیمور حسینی درباره جزئیات افزایش مبلغ جریمه‌های رانندگی گفت: هر مصوبه هیات دولت که علاوه بر تکلیف برای دستگاه‌های دولتی برای مردم هم تکلیفی را ایجاد کند، حتما باید در روزنامه رسمی هم منتشر شده و بعد از ۱۵ روز قابلیت اجرا دارد.

وی ادامه داد: افزایش مبلغ جرائم راهنمایی و رانندگی هم از سوی سرپرست محترم ریاست جمهوری برای اجرا ابلاغ شده و احتمالا در همین یکی دو روز نیز در روزنامه رسمی منتشر می‌شود، از این رو احتمالا از اوایل تیرماه جریمه‌های رانندگی با مبلغ جدید اعمال خواهد شد.

به گفته رئیس پلیس راهور فراجا سامانه اجراییات پلیس هم باید با نرخ‌های جدید به‌روزرسانی شود که این اقدام درحال انجام است.

حسینی افزود: جریمه‌ها شامل ۱۷۴ تخلف است که به سه دسته «کلانشهرها،مراکز استان‌ها، جاده‌های بین شهری و مناطق آزاد صنعتی – تجاری»، «سایر شهرها» و «روستاها و راه‌های روستایی» تقسیم می‌شود.

وی ادامه داد: همچنین میزان افزایش مبلغ جرائم رانندگی نیز در مورد تمام تخلفات یکسان نیست و به عنوان مثال جریمه عبور از چراغ قرمز در مراکز استان‌ها ۴۰۰ هزار تومان است. جریمه سرعت غیرمجاز نیز از برحسب میزان سرعت از ۱۰۰ هزارتومان تا ۵۰۰ هزار تومان است.

رئیس پلیس راهور فراجا همچنین گفت که افزایش مبلغ جریمه‌ها تاثیر زیادی در کاهش وقوع تصادفات دارد و می‌تواند تا حد زیادی در کاهش آمار مرگ و میر بر اثر تصادفات موثر باشد.

اخبار مرتبط

بزرگ‌ترین عرضه اولیه تاریخ فرابورس کشف قیمت شد

میلاد جانه

نرخ سود بین بانکی ۲۳.۶۲ درصد شد / رکورد ۱۵ هفته اخیر شکست

میلاد جانه

وام‌های پرمتقاضی خانوار‌ها در سال جدید چه بود؟

میلاد جانه

تکلیف حذف کارت سوخت در ۱۴۰۴ رسما روشن کرد

میلاد جانه

قیمت طلا و سکه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ /جدول

میلاد جانه

بانک مسکن اعلام کرد: جزییات افزایش تسهیلات مسکن

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید